Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Láska až za hrob, napsala Veronika před sebevraždou o příteli. Poslal jí dojemný vzkaz

Autor: ljš - 
4. července 2016
12:46

Měla spoustu přátel a kluka, který ji miloval, přesto ale nedokázala dál žít. Sedmnáctiletá Veronika se ve čtvrtek oběsila nedaleko základní školy v Buštěhradu. Nikdo zatím neví proč.

Z Veroničina instagramového profilu se zdá, že byl její vztah s přítelem Filipem harmonický. Podnikali spolu romantické výlety, randili ve Stromovce a vyznávali si lásku.

Dívka zřejmě prožívala v posledních měsících těžké období. V prosinci si na svůj profil dala fotografii oběšence a text stejnojmenné písně rapujícího vraha El Maróna. V dubnu pak psala o tom, že na vše špatné, co se děje, jsou s přítelem dva. K další fotce pak ale přidala komentář, který po její smrti ještě zvyšuje podezření, že o činu mohla uvažovat delší dobu. „Láska až za hrob,“ okomentovala jedno ze společných selfie.

„Láska až za hrob,“ napsala Veronika k fotce s přítelem. „Láska až za hrob,“ napsala Veronika k fotce s přítelem. | Facebook.com, Instagram.com

V den, kdy se rozdávalo vysvědčení, pak svůj život skutečně ukončila. Oběšenou na stromě u buštěhradské školy ji našla zřejmě rodina, když se dlouho nevracela domů. Příbuzným musel poskytnout pomoc psycholog.

Zdrcený je pochopitelně i Filip. Na svém profilu nejdřív zveřejnil jednu ze společných fotek a později k ní dopsal i dojemný vzkaz: „Nikdy nezapomenu, Verunko, budeš mi hrozně moc chybět. V+F forever, miluju tě, lásenko.“

Důvod, proč si studentka stochovské střední školy sáhla na život, nyní prošetřuje policie. Podle učitelů ale příčinou nemohl být špatný prospěch, jak se původně vzhledem k místu a datu neštěstí domnívali místní.

pomoooc-hori ( 4. července 2016 18:10 )

Na tebe nemá nikdo, kašpare

malavelka ( 4. července 2016 16:11 )

primitiv se většinou nesebevraždí.

jany ( 4. července 2016 16:04 )

presne.

1pepan ( 4. července 2016 13:49 )

za čí hrob?

vosavopruz ( 4. července 2016 13:09 )

Kde je Buštěhrad?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání