Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kde bylo 9 dní Lucčino tělo? Zemřela už 6. ledna, odhalilo parte

Autor: kaj, vet - 
21. ledna 2016
05:00

Otazníky stále visí nad smrtí studentky Lucie (16) v Novém Jičíně. Dívka odešla z domu 5. ledna večer, její tělo bylo nalezeno 15. ledna. Na parte zesnulé dívky je ale uvedeno, že zemřela už 6. ledna. Kde bylo tělo mrtvé ukryto dlouhých 9 dní.

Na parte o konání pohřbu je jasně uvedeno: „Odešla (Lucinka) nečekaně ve středu dne 6. ledna 2016.“ Z domova odešla den předtím, večer 5. ledna. Pokud je 6. leden skutečné datum smrti nebohé dívky, jak je možné, že její tělo se našlo po devítidenním pátrání v pátek 15. ledna?

Navíc v lokalitě pod Skalkami, které policisté předtím prohledávali. Místo je to dost frekventované, hojně sem chodí například pejskaři. Policisté odmítají sdělit jakékoliv nové informace ke skutečnému datu úmrtí studentky. Přestože násilnou smrt v případě Lucie vyloučili na základě předběžných výsledků pitvy.

Bývalý kriminalista Josef Doucha Blesku k tomuto případu řekl: „Zásadní pro stanovení data úmrtí je výsledek pitvy, která zjistí příčinu smrti. Soudní lékaři jsou také schopni odhadnout přibližnou dobu, kdy oběť zemřela. Tu lze pak upřesnit za určitých okolností v souvislosti s ohledáním místa činu a výslechy osob, které mají k případu co říct. Veškeré poznatky mohou vyústit ve stanovení data úmrtí.“

Hledají svědky

Policisté však nadále vyzývají svědky, kteří o posledních hodinách života studentky něco vědí. „V této souvislosti se policisté obrací na veřejnost se žádostí o informace k pohybu dívky a osob v její přítomnosti či blízkosti, zejména v noci z 5. na 6. ledna.“ I policisté tedy poukazují na den jejího zmizení a den po něm následující…

Rozloučení se studentkou Lucií proběhne v pátek v 11 hodin v Novém Jičíně.

la.ma ( 21. ledna 2016 22:34 )

protože ji hledali, byla bez pásky, aby lidi viděli jak vypadá normálnímu člověku to dojde a za náhubkový zákon a ochranu mladistvých si stěžuj na lampárně

joanna5 ( 21. ledna 2016 20:59 )

na mapě je vidět, že kousek od toho místa, kde ji našli, je nějaký hotel... tak to je taky docela k zamyšlení...

montevideo ( 21. ledna 2016 20:21 )

Proč má najednou zakryté oči, když všechny tyto fotky už byly několikrát zveřejněny bez pásky přes oči? A proč je začerněné příjmení na parte, když všichni vědí, že se jmenuje Konečná?

petzova ( 21. ledna 2016 15:51 )

Zajímavé, že na FB u MP v tom městě byly příspěvky, které poukazovaly na problémy doma (otec), všechny už jsou smazány jako neetické. Ale to, že otec vyvěsí na FB "najděte fotky Lucky, potřebuju je na pohřeb, značka spěchá, to je etické. Zajímavé, odkud rodina čerpá znalost o datumu 6. ledna? Kdo koho zná??

naidka ( 21. ledna 2016 15:48 )

Chraň Pánbu zásadně se nikam nevnucuju ani se do nikoho nemontuju, zvláště do vás, bo vím, že jste semknutá a svorná společnost - ty a holky krdasky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání