Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Pejskařku zabil její syn: Vrah pracoval v domě dětí!

Autor: hra - 
14. července 2015
17:28

Muž (23), kterého policisté začátkem měsíce obvinili z vraždy pejskařky Marie S. (+47), je její syn. Tvrdí to obyvatelé malé vesničky na Protivínsku. Motiv činu nikdo nezná.

I když policie totožnost údajného vraha nepotvrdila, lidé v okolí nemluví o ničem jiném. Zpráva o tom, že za hrůznou tragédií je mladík ze sousedství, všechny zaskočila.

„Policie u nich byla předminulý týden hodně dlouho. Prý to udělal kvůli penězům, ale nezdá se, že by rodina měla nějaký velký majetek. Byl to spíš podivín a i ten pohřeb Máši byl podivný. Nikdo tam nemluvil, žádná muzika nehrála,“ poznamenal jeden ze sousedů.

Jak se Blesku podařilo zjistit, pracoval muž obviněný z vraždy v píseckém domě dětí. Jeho zatčení všechny v jeho okolí překvapilo. Mluvit o tragédii ale nechtěli. Podle všeho obviněný s policií moc nespolupracuje a důvod, proč vraždil, neprozradil. Hrozí mu až 18 let za mřížemi.

Hodil ji do tůně

Pejskařka byla zabita 1. května dopoledne při pravidelném venčení svých milovaných psů rasy basenji. Policisté její tělo objevili navečer při rozsáhlé pátrací akci v těžko přístupné tůni nedaleko řeky Blanice.

Kriminalisté od začátku pracovali s několika verzemi – od neznámého, náhodně projíždějícího vraha po pachatele z blízkého okolí zavražděné. „Pitva prokázala, že žena zemřela na udušení z utonutí. Další podrobnosti sdělovat nebudeme,“ řekl policejní mluvčí Jiří Matzner.

kdoasi ( 16. července 2015 13:29 )

Pavlíku219,až chcípneš ty,bude o jednu velkou kur*vu méně.

fojtikovic ( 15. července 2015 08:44 )

Mluvíš o svym fotrovi?

moiaza ( 14. července 2015 22:53 )

Lihový Vašek by měl radost z toho, jak se jeho děti baví.

zhulena.vydra ( 14. července 2015 20:08 )

Pavle, jsi fakt trapný.

zhulena.vydra ( 14. července 2015 19:15 )

Čau krtku 😂😂😂 Můžu sem hodit tvůj mobil, že bychom ti zavolali a zeptali se, proč jsi taková kráva?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání