Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Matka týden ležela vedle mrtvé dcery

Mrtvou mladou ženu odvezli na pitvu - ilustrační foto
Mrtvou mladou ženu odvezli na pitvu - ilustrační foto  (Autor: Blesk - ilustrační foto)
Autor: Slávka Červená, Kšim - 
19. září 2011
12:49

Otřesný pohled se naskytl policistům po otevření bytu v Luhačovicích na Zlínsku. Na posteli našli mrtvou ženu (†39) a vedle ní zcela zesláblou její matku (61). Co bylo příčinou tragédie, policie zkoumá.

„Byt byl uplynulý pátek otevřen poté, co obyvatelé domu upozorňovali, že se městským domem šíří nesnesitelný zápach. Matku s dcerou údajně více než týden nikdo neviděl,“ sdělila mluvčí policie Jana Bartíková.

Podle místních byl byt otevřen v pátek večer. Mladší žena byla na posteli již v rozkladu. „Co bylo příčinou jejího úmrtí, odhalí až pitva,“ dodala mluvčí. Její matku lékaři ze záchranky ošetřili a převezli do Baťovy nemocnice. „Byla dezorientovaná, zmatená a zcela vyčerpaná,“ potvrdil vedoucí krajské záchranky Petr Olšan.

Obě ženy se léčily na psychiatrii

Podle zdrojů Blesku byly obě ženy psychicky nemocné a léčily se v Psychiatrické léčebně v Kroměříži. „Léčily se tam často. Je to asi tak tři týdny, co se obě vrátily. Vždy byly divné a již dříve tam zasahovala policie. Pokud si vzpomínám, došlo tam i k pobodání a po dceři policie i pátrala,“ uvedl jeden z obyvatel domu.

Mrtvá žena byla matkou syna. „Nebyla schopna se o něj postarat. Chlapec plakával na chodbě, nemohl se dostat domů. Proto jí ho odebrali. Vyrůstá v dětském domově. Otce tady nikdo nezná,“ řekla jedna z obyvatelek domu, která si nepřála být jmenována.  Matku mrtvé odvezla záchranka ve špatném psychickém i fyzickém stavu do  nemocnice.

mutaky ( 19. září 2011 23:25 )

Podle mne pisatel taky nevi, o kterých USA mluví, respektive píše. Stěžuje si? Tak ať se tam odstěhuje! Nazdar!

pp10 ( 19. září 2011 21:16 )

Naprosty souhlas, jen si je potreba uvedomit, ze spousta lidi v CR se jeste stale diva na svet jen pres prikraslovaci ruzove bryle a vznasi se nekde v oblacich.....no o to bude krutejsi ten dopad, az procitnou.....

pp10 ( 19. září 2011 21:14 )

Cha cha, tak to je tedy nejlespi vtip dne!!!! Mam dojem, ze je treba ve Vasem pripade zajit k psychyatrovi a nebo prestat cist romany z cervene knihovny......nema to hlavu ani patu a jeste k tomu kupu nesmyslu a nepravd.....nu, kdyz to tak pohorsuje, ve Vasem pripade doporucuji do tech USA vyrazit a poradne si to tam uzit a nedovolit Vam vratit se zpet, aby jste mel/la na co vzpominat.....pokud nekdo nezije mimo CR a nevyzkousi si to na vlastni kuzi, nema pravo takto blbe kecat!!!!

gevi ( 19. září 2011 20:28 )

Jako byste v těch USA odjakživa žila! Přesně tak to tam chodí.

Yarda ( 19. září 2011 17:35 )

Některým lidem by se ze zákona měno omezit plození potomků. Ale dovedete si představit, jak by ječeli "ochránci lidských práv", hlavně takoví co s takovými lidmi nemusí mít nic společného?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání