Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Český Fritzl: Udělal dceři 2 děti, důkazy ignoruje

Autor: Ivana Žáková, šim - 
28. března 2011
07:28

Mimořádný proces znovu řeší Krajský soud v Ostravě. Invalidní důchodce Josef Šablatůra (70) »Český Fritzl« má s vlastní dcerou dvě děti. Ona ho žaluje ze znásilňování, on pořád dokolečka tvrdí, že je neplodný a nevinen. Že ho opakovaně z otcovství usvědčily testy DNA, přitom vůbec nebere na vědomí.

Syn (25) a dcera (24) do svých asi dvaceti let netušili, že jejich děda je i jejich otcem. Zrůdnosti vyplavaly, když jejich máma utekla z domu a vdala se za jiného muže. Ten vše oznámil policii.

Proč tak dlouho žena (42) mlčela? Podle znalců už jako mladistvá trpěla syndromem zneužívaného dítěte. To se pak projevilo trvalou změnou osobnosti. Na otci se stala psychicky závislou.

Dceru znásilňoval od 16 let

„Dceru znásilňoval od jejích 16 let. Pokud mu nebyla po vůli, dívku zbil a vyhrožoval porážecí pistolí na prasata,“ hovoří obžaloba. V sedmnácti porodila tátovi syna, o rok později dceru. „Nesměla nikde uvést, kdo je jejich otcem,“ uvedla žalobkyně.

Žena se odvolala poté, co Šablatůra dostal podmínku. Jedním z důvodů bylo, že na znásilnění spojené s těžkou újmou na zdraví se vztahuje 12letá promlčecí doba. „Šlo ale o pokračující trestný čin znásilnění a musí být za něj řádně potrestán,“ je přesvědčena státní zástupkyně.

Tvrdí: Rajtovala na mně, když jsem byl v bezvědomí

Případ se táhne dlouhých pět let. Obhájkyně nyní navrhla pro Šablatůru zproštění obžaloby. Dcera prý s otcem měla dobrovolný styk! „Ani jsem se jí nedotknul a jsem neplodný,“ prohlašuje stále Šablatůra.

Jak je ale možné, že ho z otcovství usvědčily opakované testy DNA? „Měl jsem infarkt a ztratil vědomí, jedině tehdy po mně dcera musela rajtovat,“ řekl Blesku Šablatůra.

anelam ( 19. května 2011 13:16 )

Dcera mu dávno měla nasypat do jídla jed na krysy!!!Co je to za sourozence?Místo aby pomohli tak byli poslušni?

arcaben ( 31. března 2011 18:20 )

to jeho pindík,ten má svojí hlavu a Pepa mu do toho nekecal,on spal...

agexa ( 29. března 2011 20:08 )

Po celou dobu pečlivě sleduji diskuze s touto kauzou.Až nyní Jsem se zaregistroval,abych zde také něco uvedl na pravou míru.To Já Jsem šel na Policii vše oznámit,poté co tenhle Úchyl na Mě čekal před zaměstnáním,na což Mě upozornily vrátné,že prej Mě probodne nějakou železnou tyčí , nějak asi nemohl unést,že Jsem mu tzv.čmajznul Jeho vysněnej sen.Z vazby ho propustili,protože měl spoustu špinavejch známostí z bejvalé STB a na místním oksku Kámoše !!! Pokud již před tím to šla Lída oznámit,setkala se s výsměchem ! Pokud utekla z domu,Papínek nařídil sourozencům,aby ji násilím přitáhli zpět domů ! Celá Rodina o této věci věděla,proto se všichni odstěhovali do pryč.V této věci existují ještě navíc i jiné DNA-testy,na vlastní žádost,které rovněž vyšly positivně a které se přecházejí nyní mlčením ! Celá kauza je stabilně bagatelizována,takže se časově táhne jak smrad z chlívu ! Všude tenhle Úchyl - Chudáček - Důchodce uvádí,že je neplodnej.Existují však i další důkazy o Jeho perverznosti ,které NIKDO z orgánů ve věci činných nebere a nechce brát na zřetel ! Také stojí za povšimnutí úmrtí Její Matky,které v té době se odložilo de facto Add-acta a NIKOHO to už nezajímá !!! Výše uvedené sepsal Manžel-Lídy.

pgga ( 29. března 2011 00:26 )

po tu celou dobu kdyz perverzni dedek znasilnoval jeji dceru?."Provalilo se vse" az kdyz ona odesla!.."Super" Co se "taha po dobu 5 let"..DNA vysledky jsou..takze kde je problem?! Zavrit..nechat dedka vychutnat( i kdyz kdo by ho i ve vezeni "chtel")...ale musi byt i jina cesta.HNUS!

krokuss ( 28. března 2011 23:16 )

nic nedělal a prznil děti. Hoďte tu zrůdu do kanálu s krysama.Škoda ho živit v base, už vyčerpal ze státní kasy dost.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání