Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Další pohřešovaná dívka: Petra nedorazila do školy

Petře Bubeníkové z Karlových Varů v pondělí ráno nedorazila do školy.
Petře Bubeníkové z Karlových Varů v pondělí ráno nedorazila do školy.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, ap - 
18. října 2010
22:55

Po devítileté Aničce, kterou již týden hledá celá republika, se v pondělí ráno ztratila další mladá dívka. Šestnáctiletá Petra Bubeníková z Karlových varů nedorazila do školy. Pátrá po ní policie a prosí o pomoc.

Šestnáctiletá Petra Bubeníková se ztratila cestou do školy, kam se tak jako každý den vydala brzy ráno. Tentokrát ale do školy nedorazila. Policie po ní vyhlásila pátrání a i s vystrašenými rodiči prosí svědky, kteří by dívku spatřili, aby okamžitě volali policii. Informovala o tom mluvčí karlovarské policie Pavel Valenta.

Dívka neměla teplé oblečení

Pohřešovaná dívka odešla do školy, aniž by byla příliš teple oblečená. Na sobě měla pouze černé tříčtvrteční kalhoty, černou mikinu a růžové tenisky.

Petra Bubeníková se narodila 27. srpna 1994. Je 165 centimetrů vysoká a je střední postavy. Má černé vlasy po ramena a většinou nosí vlasy svázané do culíku. Má hnědé oči.

Policie žádá o pomoc

Policie, která po dívce marně pátrá, žádá případné svědky o pomoc. Pokud jste dívku spatřili, či můžete podat jakékoliv informace k pohřešované dívce, obraťte se na bezplatnou linku 158

mahonwy96 ( 18. ledna 2011 20:39 )

Co blázníte,ona se neztratila,už je doma,tak co děláte!

martinova ( 18. října 2010 23:46 )

to snad není pravda...co se ještě dalšího stane? proč se pořád musí ztrácet děti?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání