Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Patrik (2 měsíce) se našel u příbuzných

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Ivana Baierová Žáková)
Autor: oj, šimk, ČTK, uá - 
26. srpna 2010
16:23

Dvouměsíční chlapec Patrik Dunko, který zmizel na Litoměřicku, se našel u příbuzných. Zoufalá rodina se musela obrátit na policii. Ta ale nezveřejnila ani fotografii, ani žádný bližší popis. Jen to, že chlapeček měří 55 až 70 centimetrů. To děti v tomto věku ovšem všechny! Původní teorie matky, že dítě unesl otec, se tedy nepotvrdila.

Policie informovala, že se chlapec narodil letos 23. června, ale že zdánlivě může vypadat jako už rok staré dítě.  Velice užitečná informace pro nalezení dvouměsíčního nemluvněte je to, že je české státní příslušnosti. Ale to, jak a kde dítě zmizelo, co mělo na sobě, jestli ho někdo odvezl s kočárkem - pak popřípadě popis kočárku, natož dokonce zveřejněná fotografie by jistě při identifikaci miminka bylo mnohem užitečnější.

O pár hodin později, co bylo vyhlášeno pátrání, však promluvila sama Patrikova matka. Podle ní byl malý Patrik unesen, a to svým otcem Patrikem Kolárem (21). Na Kolára je v současné době vydán Okresním soudem v Litoměřicích příkaz k zatčení, a to kvůli maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Patrika hlídal starší sourozenec

Patrik se ztratil během dopoledne v Roudnici nad Labem. Rodina ale jeho zmizení oznámila až v půl druhé odpoledne. „Chlapce měl v tu dobu údajně hlídat jeho sourozenec,“ uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

gevi ( 26. srpna 2010 20:46 )

a taťka Patrik Kotlár. Jo Kotlárovi, ti mají panečku příbuzných. Skoro jako Danielovi nebo třeba... no nic.

e.44 ( 26. srpna 2010 19:28 )

Policie neni mimo, mimo je Blesk. Můžeš se o tom přesvědčit na stránkách PČR. Pokud to teda už nestáhli, když se malej našel.

e.44 ( 26. srpna 2010 18:51 )

Tohle už je článek po druhé aktualizaci. Když tu byla první verze, tak už na stránkách PČR byly všechny informace. Už jsem to sem jednou psala, ale v okamžiku odeslání došlo k aktualizaci a můj příspěvek se kamsi ztratil a odhlásilo mě to. A pak už se mi to nechtělo psát znova.

zirafa ( 26. srpna 2010 18:20 )

..... tak tu neznám....

demiro ( 26. srpna 2010 17:58 )

co dělá ministra vnitra ten zmatkař a playboy Džony. Džony zmizni co nejrychleji na smetišti politických dějin, jsi ještě horší nesmysl než bylo Íčko.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání