Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nenarozené miminko vypadalo na ultrazvuku, že nosí v děloze roušku. Máma chytila za pár dní covid

Autor: shp - 
3. února 2021
14:01

Jen málokterá maminka v očekávání byla zaskočena ultrazvukem svého miminka tak jako Samantha Spicerová (34) z anglického města Rushden v hrabství Northuamptonshire. Když se na něj podívala, vypadalo to opravdu, jako že nosí její nenarozené děťátko v děloze roušku. Jen o pár dní později přitom máma onemocněla covidem.

Když šla Samantha v 12. týdnu těhotenství k lékaři na ultrazvuk, cítila se nervózní. Obavy se však brzy proměnily v hlasitý smích, když se podívala, jak na něm její miminko vypadá. Snímek z dělohy vypadal skutečně, jako že na něm má nenarozený prcek na tváři roušku kvůli ochraně před koronavirem. Samantha to nejdřív brala jen jako legraci, ale nyní si myslí, že vše mělo hlubší význam, uvedl Daily Mail.

Vtipný ultrazvuk

Cítila jsem, že je to znamení od miminka, které mi říká, že bude v pořádku. Vtipkovali jsme, že nosí svou roušku, aby se ochránila přede mnou, což mi pomohlo se uklidnit,“ řekla Samantha, která musela kvůli koronavirovým nařízením za doktorem bez doprovodu svého manžela Davida (32). Pár je spolu už 11 let, ale svůj vztah stvrdil manželstvím až v roce 2018. Společně jsou rodiči devítiletého Harryho.

Jejich dosud nepojmenovaná dcerka se má narodit v květnu. Samantha přitom nebyla jediná, kdo si myslel, že její miminko vypadá, jako když nosí roušku. „Personál se podíval na monitor a poté na mě a všichni jsme se začali smát. Poté jsem řekla: ‚Ano, také to vidím. Vypadá, jako by nosila roušku‘,“ popsala vtipný okamžik brzy už dvojnásobná maminka. Smích ale záhy vystřídaly obavy.

Souboj s covidem v těhotenství

Jen pár dní po vtipném ultrazvuku vyšel Samanthě pozitivně test na covid. „Jen pár dní poté mi diagnostikovali virus. Velmi jsem se obávala zápasu s covidem během těhotenství, ale bohudík jsem už z nejhoršího venku a těším se na méně stresující část těhotenství, které postupuje kupředu,“ uzavřela Samantha s tím, že netradiční ultrazvuk vzala jako znamení od nenarozené dcerky, že je a vše bude v pořádku.  

VIDEO: Odborník o mutacích koronaviru:

krapotkin ( 4. února 2021 12:24 )

Že by už tato vláda rudých demagogů a zlodějů zblbla i nenarozené děti ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa