Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Otec (†27) marně prosil během koronavirové krize o magnetickou rezonanci: Zemřel na rakovinu

Autor: shp - 
16. prosince 2020
14:46

Jeho návštěvy nemocnic by se daly počítat na desítky. Neustále ho sužovaly úporné bolesti a doktoři mu nedokázali pomoci. Dvojnásobný tatínek Sherwin Hall (†27) z anglického Leedsu žadonil u lékařů, aby mu udělali magnetickou rezonanci. Jenže oni mu opakovali, že kvůli koronavirové krizi to nyní není možné. Muž nakonec zemřel na rakovinu.

Sherwin zamířil v březnu do nemocnice s neskutečnými bolestmi nohy. V dubnu by už byl počet návštěv nemocnice velmi těžko spočítatelný. Lékaři ho vyšetřili a chybně mu předepsali antibiotika na zduřelou prostatu. Sherwin prosil, žadonil a naléhal na zdravotníky, ať mu udělají magnetickou rezonanci.

Marné prosby o život

Stále jsem je v dubnu a květnu přemlouval, aby mi udělali magnetickou rezonanci, ale nikdo mě neposlouchal. Jak můj praktický lékař, tak konzultant mi řekli, že mi nemohou provést skenování, protože je vše zpomalené kvůli koronaviru,“ řekl smutný Sherwin před svou smrtí podle Mirroru.

Jenže když mu ji nakonec udělali, bylo už pozdě. Ukázalo se, že má na pánvi zhoubný nádor a k tomu 30 menších nádorů na plicích. Vdova La'Troya Dianeová je zdrcená. Zemřel jí milovaný muž a k tomu zůstala sama na dvě malé děti. Podporuje proto kampaň Catch Up With Cancer, jejímž cílem je včasné odhalení zákeřné nemoci.

Zdrcená vdova

Jsem zničená. Ztratila jsem lásku svého života. Kdyby byla Sherwinova rakovina odhalena dříve, je pravděpodobné, že by tu stále byl. Trápí mě, že představitelé vlády a zdravotnictví stále říkají, že služby sloužící k léčení rakoviny jsou zpátky v normálu. Zkušenost naší rodiny ukazuje, že to není pravda,“ prohlásila La'Troya.

Rakovinu je třeba odhalit co nejdříve. Kateřina Vacková ji překonala ve 22 letech.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

frantacizek ( 17. prosince 2020 12:51 )

je to smutné, ale tady tahle situace nemá řešení..tady v tomhle si nelze vybrat, vždy někoho poškodíte.
Budete-li liberální stran přístupu ke koroně, bude to skupina pacientů, kteří mohli být včas diagnostikováni třeba na tu rakovinu, kardiovaskulární nemoci apod. Ale ochráníte zase ekonomiku především rodin, ti zdraví vám nebudou upadat v deprese z nedostatku činnosti, ekonomických důvodů.
Půjdete-li cestou přísné karanteny, dostanete do deprivace většinu těch zdravých, proto tvrdím, že tohle je horší cesta - senioři budou trpět v důsledku izolace citovou deprivací, zhorší se ekonomika rodin, tím i psychických stav jejich členů i z důvodu nečinnosti, nejen v důsledku finančních ztrát. Můžete ale díky menší vytíženosti nemocnic diagnostikovat včasné případy již nemocných, kterých je ale méně než těch zdravých..
Proto tvrdím, že i tady by se měla konat prevence do budoucna a řešit tyhle věci s Čínou prostřednictvím sankcí, nebudou-li do budoucna opatrnější. Protože odočkujeme a oni vypustí znovu něco nového a takhle svět nemůže fungovat nejen ekonomicky dlouhodobě..

Jasna-mysl ( 17. prosince 2020 09:03 )

Pokud měl bolesti hlavy, měl již vytvořené metastazy mozku a léčba v tomto okamžiku moc platná není. Na metastazy CNS je pouze léčba ozařováním. Ta moc platná není. Protože pokud chcete, aby se zářením rozpadl nádor... a vstrebal... tak nelze nechat rozpadnout mozek. Ve skutečnosti v tomto případě měl maximálně 6tydnu života.
Pokud měl i v celém těle metastazy... z prostaty.... tak cely případ je zanedbaný. Během měsíce tento stav nevznikne. Je vidět, jak pacient, který měl dlouhodobe problémy s prostatou/ evidentně mladý/ to tutlal a potom už tušil problém. Jenže chtel lékařskou pomoc už velmi pozdě.
Kdyby ji dostal, pouze by mu tlumili bolest a lékaři by řekli, ze si před smrti má dat veci do pořádku....

jany ( 16. prosince 2020 22:28 )

pokud uz mel tolik metastaz, vysetreni by bohuzel nepomohlo pokud vim - tohlesadium je finalni, ale skoda ze mu nedali dobre leky na bolest

verka1 ( 16. prosince 2020 22:04 )

Takhle to chodí v nemocnicích, u lékařů. Musíte mít štěstí na lékaře.

doktormediciny ( 16. prosince 2020 20:45 )

Smysl sdeleni je snad odlisny.Lekari kvuli epidemii odkladali vystreni, ted je z toho neprijemnost. Domnivam se, zer pomoci by mu jiz nebylo...
Samoztejme ze zadat odskodneni pozustali maji pravo, dale je to causa soudnich uznalcu...Asi tak/podle mne/..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa