Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Poslední selfie před smrtí: Otec (†59) se omylem vyfotil a pak zmizel

Autor: shp - 
21. července 2020
13:58

Vyšel si na procházku, omylem se vyfotil a zmizel. Rodina, kamarádi i policie pátrali po dvojnásobném otci Stephenu Ridleym (†59) z Ely v anglickém hrabství Cambridgeshire celých pět dní. Poté přišli strážci zákona se smutnou zprávou. Muž byl objeven mrtvý v zatopené přírodní rezervaci.

Stephen Ridley byl naposledy spatřen 13. července kolem třetí hodiny odpolední, když vyrazil na procházku kolem řeky poblíž svého domova. Pár hodin před svou smrtí se ještě stihl vyfotit. Vzhledem k tomu, že byl jeho iPhone připojený k internetu, nahrál se snímek automaticky na iCloud. Rodina si ho pak prohlédla doma na iPadu.

Poslední foto před smrtí byl omyl

Manželka Denise (55) se domnívá, že šlo o omyl. Úhel, v němž byl snímek pořízen, totiž není přirozený pro focení. Tělo Stephena bylo nalezeno v zavodněné přírodní rezervaci Roswell Pits, která se nalézá nedaleko Ely, v sobotu. Za jeho smrt přitom nepřímo může strach z pandemie koronaviru, která v některých oblastech stále decimuje svět.

Byl vystresovaný a úzkostlivý kvůli koronaviru,“ řekla manželka podle Daily Mailu. Aby relaxoval, chodil proto Stephen na hodiny dlouhé procházky. Policie po nálezu těla oznámila, že mužovu smrt nepovažuje za podezřelou. Rodina je ze smrti blízkého zdrcena a požádala v těžkých časech o respektování jejich soukromí.

Sbohem, tati

Tohle je něco, co bych si nikdy v životě nemyslela, že napíšu. Naneštěstí bylo Stephenovo tělo nalezeno v Roswell Pits,“ napsala Denise na sociální síti. Po zemřelém zůstaly také dcery Hannah (22) a Lily (13). Starší z nich uvedla: „Nikdy bych si nemyslela, že si budu muset představit zbytek života bez tebe, tati. Miluji tě víc, než slova dokážou vyjádřit.“

V galerii si prohlédněte fotografie nešťastníků, kteří zemřeli, když si pořizovali selfie:

villon ( 21. července 2020 18:28 )

To spíš vypadá že se blejsknul až po smrti. Možná první selfíčko in mirijam na světě. Gynesovka má noví přírustek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání