Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadná smrt sexuoložky Anny (†26): Nahou mrtvolu našli v pokoji pětihvězdičkového hotelu

Autor: shp - 
21. července 2020
05:40

Co se stalo? Proč zemřela? Ruská policie vyšetřuje záhadnou smrt populární sexuoložky, která často vystupovala v televizi. Anna Ambartsumyanová (†26) zemřela nahá v pokoji slavného pětihvězdičkového hotelu Peter 1 v Moskvě.

Vedle těla Anny ležela luxusní kabelka značky Prada a černé šaty. Policie se nyní snaží zjistit identitu muže, který navštívil její pokoj. Podle Daily Mailu měla sexuoložka několik zámožných ctitelů. Prý od nich dostala dva vozy značky Bentley a jeden Aston Martin.

Záhadu rozluští pitva?

Právník celebrity Sergej Žhorin prozradil, že měla před svou smrtí problémy s vymahači dluhů, kteří jí údajně volali až dvacetkrát denně. Než Annu našel personál hotelu, uplynulo od její smrti podle odhadů až osm hodin. Příčinu smrti slavné Rusky podle všeho určí až nařízená pitva.

Odbornice, která hojně vystupovala na televizních obrazovkách, byla skutečná doktorka a vystudovaná psycholožka. Influencerka o sobě navíc tvrdila, že je senzibilkou. Na instagramu měla 369 tisíc sledujících fanoušků, kteří se nyní ptají, proč musela jejich oblíbenkyně zemřít.

Šli po ní vymahači dluhů

V jejím hotelovém pokoji byly nalezeny léky, které byly zaslány na rozbor. Anna byla provdaná za byznysmena Ruslana. „Bojím se. (Vymahači dluhů) jsou velmi agresivní,“ řekla sexuoložka před svou smrtí právníkovi. I na exekutory si proto ruská policie posvítí.

krasomila ( 21. července 2020 09:01 )

Zadlužená chudinka v pětihvězdičkovém hotelu. Možná se zabila, protože úroveň tříhvězdičkového byla nad její síly.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání