V únoru letošního roku se hvězda Divadla Broadway Veronika Krejzová svěřila, že je v jiném stavu, a že dokonce už zná i pohlaví očekávaného dítka. „S manželem Tomášem čekáme holčičku. Jméno už jsme vybrali, ale zatím si ho necháme pro sebe,“ sdělila herečka známá z Ordinace.

A holčička je na světě! V pražské nemocnici U Apolináře porodila v pondělí 31. 5. dcerku Amelii, ta při narození vážila 3,75 kg a měřila 51 cm.

Maminka je ten nejstatečnější a nejsilnější člověk, jakého znám, a já jí tímto vzdávám svůj hold! Veroniko, jsem na Tebe strašně hrdý, jak jsi to celé zvládla.“

VIDEO: Napadená herečka Veronika Zelníčková: Musí na operaci!

Video
Video se připravuje ...

Napadená herečka Veronika Zelníčková: Musí na operaci! Blesk TV

„I přes tu neskutečnou bolest jsi byla silná, odhodlaná a bojovná! Nezvládl bych ani desetinu toho co Ty! Děkuji Ti za vše! Vždy Tě budu milovat! Vás OBĚ!“ vyznal se svým holkám manžel Veroniky Tomáš Krejza. 

Muzikálovou zpěvačku, jež vystupovala v muzikálech Kvítek mandragory, Trhák či Mýdlový princ, před 5 lety napadl její tehdejší kamarád Waldemar Malík. V amoku se ji pokusil zavraždit – škrtil ji a chtěl ji umlátit půllitrem, za což byl odsouzen na osmileté odnětí svobody. Po roce stráveném „za mřížemi“ pak trestanec z plzeňské věznice zemřel.  

Fotogalerie
31 fotografií