Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Herečku Ordinace přizabil, teď je sám mrtvý: Byl zapomenutá duše!

Autor: rys, lbp, rc - 
13. dubna 2018
08:39

Waldemar Malík (†24), který si ve věznici v plzeňských Borech odpykával osmiletý trest za útok na herečku Veroniku Zelníčkovou (24), zemřel. Malík byl taková ztracená duše. O jeho životě se moc neví, dokonce ani odkud pocházel. Trvalý pobyt měl hlášen v Malém Hradisku, ale nikdo z místních ho nezná.

„Fyzicky zde prakticky vůbec nebyl,“ uvedl starosta Malého Hradiska Marian Fiedler pro deník Aha!. „Žil tam asi čtrnáct dní. Pro nás to byl naprosto cizí člověk. Vlastně vím jenom to, že jak nastal prodej, tak byl z pohledu trvalého pobytu vymístěn na naši ohlašovnu. Takže to tady byla zapomenutá duše,“ dodal starosta. Malík si v obci před pár lety koupil nemovitost, ovšem dlouho v ní nepobyl a obratem ji prodal nějakým chalupářům.

V roce 2016  brutálně napadl herečku Veroniku Zelníčkovou. Incident se odehrál ve zkušebně kapely Anacreon, s níž hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě zpívá. Malík se se skupinou seznámil coby manažer. Sliboval jim peníze, ovšem slib nesplnil. Po skončení jedné zkoušky praštil Veroniku půllitrem do hlavy. Úder byl tak silný, že mu zůstalo ucho v ruce. Dívku pak povalil a začal ji škrtit. Veronika se bránila a Malík ji praštil ještě několikrát, tentokrát lahvemi od piva. Bezbranné herečce se naštěstí podařilo utéci. Raněná doběhla k sousedům a od nich zavolala pomoc.

Za brutální útok dostal Malík osm let. Původně měl dostat osmnáctiletý trest, ale Krajský soud v Praze nakonec trest zmírnil.  Malík však prvního března ve věznici v Plzni na Borech zemřel. „Mohu potvrdit, že prvního března 2018 došlo k úmrtí vězněné osoby,“ sdělila Aha! mluvčí generálního ředitelství vězeňské služby Petra Kučerová.  „Nastala u mě úleva! Nepřála jsem mu smrt, ale prostě se mi ulevilo,“ sdělila herečka.

VIDEO: Napadení hvězdy Ordinace Zelníčkové: Dva roky po útoku přišla smrt!

Video  Napadení hvězdy Ordinace Zelníčkové: Dva roky po útoku přišla smrt!  - Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík
Video se připravuje ...

 

gladio ( 13. dubna 2018 11:04 )

jo havlofašismus,je když USA a NATO povraždí miliony lidí při okupacích a tento zrůdný režim je protektorátem těchto vrahounů , USA=eu hitler hrozí světovou válkou a tady řeší tohle

Pressdivka ( 13. dubna 2018 08:57 )

Měl dostat 18 let? To tu děvku měl zabít aspoň 3x Vrah Rolincová se vysmála rodině muže, kterého zabila a je na svobodě, sexuolog Weiss zabil dva lidi a dostal podmínku a borec rozbije hlavu agresivní bábě a dostane 8 let natvrdo, když za zabití se dávají tresty 5 let? Fakt spravedlivá soudní mafie a hlavně stejný metr na všechny. Asi neměl milióny pro soudce a právníky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání