Před soudem kvůli útoku stojí Waldemar Malík (23), Zelníčkové známý. Ten z neznámých důvodů herečku napadl při zkoušce její kapely Anacreon v Jemníkách u Kladna. Povalil ji na zem, udeřil skleněným půllitrem, pak dvěma lahvemi od piva, a do toho ji škrtil. Zelníčková ho pokousala a podařilo se jí utéct ze zkušebny k sousedům, odkud zavolala pomoc. Malíka po několika hodinách našel přítel Zelníčkové.

Co ho k tomu vedlo, neví ani sám obžalovaný, vše svádí na hypoglykemický záchvat. „Vzhledem k tomu, že jsem ten den večer byl hospitalizovaný na Bulovce, mohlo dojít ke zkratovitému jednání,“ říká s tím, že trpí cukrovkou.

Video
Video se připravuje ...

Zelníčková z Cest domů v erotické show: Láká mě sex v latexu! Thomas Kruchina, Tomáš Sovinsky

Před soudem se detailně probíral i průběh útoku. „Když jsme odcházeli, tak si pamatuju akorát, že jsem měl v ruce půllitr a Veronika padá na zem, samotný úder si nepamatuju. Otočila se směrem ke mně a začala do mě kopat. Asi se bála, taky nevěděla, co se děje. Přiklekl jsem, chtěl jsem jí chytit pusu a nohy, protože řvala. Já ji chtěl jen chytit za ústa, aby přestala, abych mohl přemejšlet, co se stalo, a nějak to s ní řešit. Jak jsem ji chytil pod krkem, tak už byla klidnější a neřvala,“ vypověděl obžalovaný Malík.

Zelníčková prý od té doby trpí stavy úzkosti, bojí se i sama doma či jezdit autem. Motiv připisuje tomu, že Malík byl ve stresové situaci z finančních důvodů.

Fotogalerie
34 fotografií