Útočníkovi hrozilo až 18 let odnětí svobody. Nakonec mu však za brutální napadení herečky a zpěvačky Veroniky Zelníčkové soud nadělil pouze osm let. S tímto rozsudkem otřesená Zelníčková rozhodně spokojená není.

„Dostal osm let, díky polehčujícím okolnostem. Nebyl nikdy trestaný, že má cukrovku a přiznal se. Ale že utekl a udělal podvody, už nikoho nezajímá,“ rozčílila se po vyřčení rozsudku Zelníčková, která na hrůzný zážitek nikdy nezapomene.

„Nesouhlasím s tím! Může být propuštěn za dobré chování už za šest let. Mám pocit, že v téhle zemi si může dělat každý, co chce. Doufám, že se ještě podaří trest navýšit. Ale to se dozvím až za několik týdnů, ne-li měsíců,“ uvedla zklamaná herečka. „Už teď mám obavy z toho co bude, až ho pustí! Mám vážně strach,“ dodala Zelníčková, která se kvůli incidentu dokonce zhroutila a začaly ji trápit úzkosti.

Před soudem, který ve středu proběhl, se detailně probíral i průběh útoku. „Když jsme odcházeli, tak si pamatuju akorát, že jsem měl v ruce půllitr a Veronika padá na zem, samotný úder si nepamatuju. Otočila se směrem ke mně a začala do mě kopat. Asi se bála, taky nevěděla, co se děje. Přiklekl jsem, chtěl jsem jí chytit pusu a nohy, protože řvala. Já ji chtěl jen chytit za ústa, aby přestala, abych mohl přemejšlet, co se stalo, a nějak to s ní řešit. Jak jsem ji chytil pod krkem, tak už byla klidnější a neřvala,“ vypověděl u soudu obžalovaný Malík, který se snažil vymluvit na hypoglykemický záchvat. „Vzhledem k tomu, že jsem ten den večer byl hospitalizovaný na Bulovce, mohlo dojít ke zkratovitému jednání,“ dodal.

Video
Video se připravuje ...

Zelníčková z Cest domů v erotické show: Láká mě sex v latexu! Thomas Kruchina, Tomáš Sovinsky

Fotogalerie
25 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Zelníčková z Cest domů v erotické show: Láká mě sex v latexu! Thomas Kruchina, Tomáš Sovinsky