K děsivému napadení herečky a zpěvačky došlo ke konci letošního července. Muž, který nějakou dobu předtím spolupracoval se skupinou Anacreon, v níž Zelníčková zpívá, jí zničehonic rozbil o hlavu láhve od piva, začal ji škrtit a mlátit a nakonec ji i okradl. Ačkoliv měl daleko větší sílu než ona, snažila se mu zuby nehty ubránit a zůstat za každou cenu naživu.

Skončila v nemocnici s otřesem mozku, mnohočetnými řeznými poraněními hlavy, podlitinami po celém těle, navíc i s vyraženými zuby. Není divu, že se jí takový negativní zážitek dostal pod kůži a způsobil jí trauma. Jenže Veronika, která už se stihla vrátit do práce a v současnosti hraje v muzikále Mamma Mia!, se asi řídí heslem „Co tě nezabije, to tě posílí“. Začala totiž chodit na kurzy izraelského bojového obranného systému Kalah.

„Po zkušenosti, kterou mám za sebou, nebylo o čem přemýšlet. Díky instinktům se mi podařilo vyváznout, ale od té doby ve mně dřímá strach. Chci se ho zbavit, a hlavně se naučit, jak se ubránit,“ promluvila Zelníčková pro televizi Prima.

Její instruktor Pavel Strouhal si ji coby žákyni prý nemůže vynachválit. „Veronika je pro mě ideální žák,“ nechal se slyšet. Jeho názor souvisí ostatně i s napadením, které Veroniku na jeho lekce v první řadě přivedlo. „Důležité je zachovat chladnou hlavu a nezpanikařit. To si myslím, že se stalo,“ myslí si Strouhal.

„Z toho, co jsem si o případu přečetl v médiích, se divím, že to přežila. A říkám to bez skrupulí. Musela jednat naprosto instinktivně a chuť žít převládla. Jinak si to neumím vysvětlit,“ chválil Zelníčkovou pro TV Prima její instruktor s tím, že je podle něj hrdinka.

 VŠE O NAPADENÍ HEREČKY VERONIKY ZELNÍČKOVÉ ČTĚTE>>>ZDE!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Zelníčková v erotické show: Láká mě sex v latexu! Thomas Kruchina, Tomáš Sovinsky

 

Fotogalerie
31 fotografií