Ač je tématem roku 2020 celosvětově koronavirus, rozhodně také často slýcháme o nových přírůstcích do rodiny. A pomalu už ani není den, kdy by někdo nepřiznal, že je taky »v tom«. Zkrátka baby boom! Nyní ostatně řady těhotných rozšířila i krásná Veronika, kterou si diváci mohou pamatovat z menších rolích v nováckých seriálech Ordinace v růžové zahradě či Gympl.

Brunetka nyní přiznala, že už je v šestém měsíci! „Byli jsme s manželem doma, nevěděli, kdy se vrátíme do práce, a stalo se,“ prozradila pro Super.cz pobaveně Krejzová (dříve Zelníčková) s tím, že potomka s mužem plánovali. Jen netušili, že to klapne tak brzy.

Žádné zdravotní problémy či komplikace zatím naštěstí brunetka, známá i coby zpěvačka kapely Anacreon, nemá. „Cítím se až moc dobře. Mám třeba dvacet minut žaludek na vodě denně, to je tak všechno,“ prozradila a doplnila i to, že už má nahoře asi osm kilo.

VIDEO: Napadená herečka Veronika Zelníčková: Musí na operaci!

Video
Video se připravuje ...

Napadená herečka Veronika Zelníčková: Musí na operaci! Blesk TV

Kráska z českého uvedení muzikálu Mamma Mia!, co v létě oslavila veselku, zatím prý nezná pohlaví dítěte. Manžel Tomáš, který hraje ve stejné kapele jako ona, by si prý přál spíše kluka. „Určitě si to ale necháme říct,“ plánuje Veronika, která vymýšlí jméno pro holčičku, její muž zase naopak pro chlapce. „Je to dokonalý. Máme domeček, vzali jsme se a čekáme miminko,“ dodala pro Super.cz šťastně nastávající maminka.

Ještě před pár lety však rozhodně takhle šťastná nebyla. V roce 2016 jí životem otřásl nepříjemný traumatický zážitek. Její tehdejší kamarád ji totiž v amoku brutálně napadl a chtěl ji umlátit skleněným půllitrem. Ona se ale ubránila a násilník putoval za mříže, kde nakonec i zemřel.

VIDEO: Po smrti tyrana se mi ulevilo! Přiznala herečka z Ordinace, kterou se muž pokusil zavraždit.

Video
Video se připravuje ...

Po smrti tyrana se mi ulevilo! Přiznala herečka z Ordinace, kterou se muž pokusil zavraždit. Blesk TV

Fotogalerie
30 fotografií