Tomáš svou partnerku požádal o ruku loni na podzim a svatbu do roka a do dne tedy stihli! Vzali se na stejném místě, kde se zasnoubili, v blízkosti hradu Karlštejn. Ten je (nejen díky muzikálu Noc na Karlštejně) považován za velmi romantické místo a k žádosti o ruku nebo ke svatbě tak ideální.  

Novomanželé si vybrali nedaleký mlýn, kde si řekli ANO a uspořádali i svatební mejdan. Nechyběl kolega David Gránský (28), se kterým si zazpívala i zatančila. 

A aby svatební tanec nebyl obyčejný, tak si zvolili slavnou píseň z filmu Hříšný tanec. Nevěsta se pokusila o zvedačku, ale jako Baby mrštná nebyla. „Prostě by mě nepustil,“ okomentovala neúspěšnou zvedačku čerstvá paní Krejzová. 

VIDEO: Napadená herečka Veronika Zelníčková: Musí na operaci!

Video
Video se připravuje ...

Napadená herečka Veronika Zelníčková: Musí na operaci! Blesk TV

Zpěvačka už na napadení v červenci 2016, kdy ji útočník, její tehdejší kamarád Waldemar Malík, chtěl v amoku umlátit skleněným půllitrem, raději zapomněla. Útočník byl po soudních tahanicích odsouzen k osmiletému trestu vězení. Loni v dubnu ale vyšlo najevo, že za mřížemi zemřel. „Nastala u mě úleva! Nepřála jsem mu smrt, ale prostě se mi ulevilo,“ přiznala tehdy herečka z Gymplu i Ordinace. 

VIDEO: Po smrti tyrana se mi ulevilo! Přiznala herečka z Ordinace, kterou se muž pokusil zavraždit

Video
Video se připravuje ...

Po smrti tyrana se mi ulevilo! Přiznala herečka z Ordinace, kterou se muž pokusil zavraždit Blesk TV

Fotogalerie
32 fotografií