Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásná Laura bojuje proti koronaviru v první linii: Lidé ji uráží kvůli mejkapu!

Autor: jel - 
30. března 2020
05:35

Čerstvě kvalifikovaná záchranářka Laura Heathová (24) dělá během pandemie tu nejzáslužnější práci, kterou dělá ráda. Před směnou si tak Laura vyfotila selfie a přidala ho na sociální síť, zlí závistivci se do ní pustili, kvůli tomu, že nosí do práce mejkap a fotí se!

„Jsem hrdá, že jsem záchranářka,“ napsala mladá dívka na sociální síť twitter a připojila fotku v záchranářském obleku. Její záslužnou práci v těžkém období okamžitě ocenily tisíce lidí.

„Děláš záslužnou práci, díky,“ komentuje fotografii jeden z uživatelů sítě a není sám. Laura dostala spoustu pochvalných a podporujících komentářů. Ne všichni ale ocenili záslužnou práci, kterou dívka v těžkých časech dělá.

Jak se říká, kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde, a tak si i někteří lidé našli něco, co by dívce vytkli. Kritizovali ji za to, že nosí do práce mejkap. „Covid-19 nemá šanci dostat se přes ten mejkap,“ komentoval jeden z uživatelů.

„Bylo mi řečeno, že jsem důvod, proč umírá více lidí,“ řekla Laura a přiznala, že v den, kdy fotku zveřejnila, měla po přečtení některých komentářů nervy na pochodu a bylo jí to líto. Příspěvkem prý chtěla pouze povzbudit jiné dívky, které se pro práci záchranářky rozhodují.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

zlodejska_sekta_ods ( 30. března 2020 12:06 )

kozama uplácá každého viroše, který ji napadne

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa