Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nakažený gynekolog zatajil lyžovačku: V nemocnici museli uzavřít celé oddělení!

Autor: VaB - 
23. března 2020
14:50

Slovensko se potýká se 178 nakaženými na koronavir. I přesto, že je situace více než vážná, se našel lékař, který zatajil svou cestovatelskou anamnézu a možná nakazil spousty svých kolegů z gynekologické kliniky! Ta musela být celá uzavřena.

Na Slovensku došlo k dalšímu zatajení cestovatelské anamnézy. Podle Nového Času se nejedná se o první případ! Svou cestovatelskou historii měl zatajit lékař z gynekologie v ružinovské nemocnici. 

Nový Čas informuje, že lékař se nepřiznal ke svému cestě do zahraničí a nakazil svého kolegu, který má pozitivní testy na koronavir. Informaci o nakaženém lékaři potvrdil i slovenský ministr zdravotnictví Marek Krajčí (OĽaNO).

Univerzitní nemocnice Bratislava musela na své gynekologicko–porodnické klinice přijmout přísná epidemiologická opatření. „Všechny aktuální zákroky se z kliniky přesunuly do nemocnic na Antolské ulici a v Petržalce v Kramárech,“ uvedl podle Nového Světu Krajčo. 

Lyžovačka v Itálii

Lékař, který údajně svou anamnézu zatajil, byl podle Krajčího lyžovat v Itálii. Když se vrátil, měl příznaky akutního respiračního onemocnění. V nemocnici pracoval bez ochranných pomůcek a v kontaktu byl se šesti kolegy. Všichni tak museli do karantény.

Výsledky jejich testů mluvčí dosud neznal. „Všichni pevně věříme, že budou negativní,“ dodal Krajčí. Pokud by ale byly pozitivní, bude muset jít do karantény velké množství zaměstnanců ružinovské kliniky. Mluvčí nemocnice Eva Kliská uvedla pro Nový Čas, že nemocnice dezinfikovala kontaminované prostory. Epidemiologové šetří s kým dalším přišel lékař do styku. 

zlodejska_sekta_ods ( 24. března 2020 07:00 )

evidentně vystudoval v českém rychlokvaškovém městě Prdni za vlády Mirosmrada Kraďpulánka a zlodějské komunistické sekty ODS, na vysoké rychlokvaškové škole v Prdni vystudovalo jen přes jarní prázdniny 2006 gynekologický obor 86 rychlokvašek, z toho bylo 12 blborusů, 53 čehúnú ze zlodějských komunistických sekt ODS, TUPANI09, BLBOVCI, piKRYSY, 9 čobolích bratrů a sester, 4 kubablbci, 2 somálci a 6 tupoturečáků

kuratko4 ( 23. března 2020 21:29 )

Fuj je to prostě hnus ještě k tomu doktor nakazil ostatní

filip.rozec ( 23. března 2020 18:43 )

V čobolsku stačí k vystudování medicíny umět spočítat ovce na salaši a vypít pulitr borovičky na ex

renalek ( 23. března 2020 18:31 )

Čo bolí-to prebolí! Hoď si mokrej hadr na palici-to by mělo v první fázi pomoct.

ivoadler ( 23. března 2020 16:28 )

Jde jeden hlas, že Slovensko netestuje a proto má podezřele nízký počet nakažených. Ovšem teď na to vlítne nová vláda...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa