Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Juncker v sídle NATO vrávoral: Šéfa Evropské komise prý trápí sedací nerv

Video se připravuje ...
Autor: bud - 
12. července 2018
18:09

Předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker měl při setkání lídrů NATO v Bruselu velice vratký krok. Údajně náhlá zdravotní indispozice způsobila, že při cestě na slavnostní večeři bez pomoci téměř nemohl pohybovat. Ukrajinský prezident ho dokonce musel podepřít, aby neupadl na zem.

Třiašedesátiletého Junckera v sídle NATO postihla náhlá pohybová slabost. Cestou na slavností večeři, na kterou po boku lídrů členských států zamířil, měl velmi klopýtavou chůzi. Šel velmi pomalu, několikrát se zastavil a v jednu chvíli ho dokonce ukrajinský prezident Petro Porošenko musel zezadu chytnout, aby neupadl. Nizozemský premiér Mark Rutte ho zase cestou podpíral.

Zánět sedacího nervu

Šéf Evropské komise později prohlásil, že občas velmi trpí na zánět sedacího nervu (ischias). Právě tyto bolesti mu prý způsobují velké problémy při pohybu a znemožňují mu sestupování ze schodů nebo svižnou chůzi.

„Občas má takové bolestivé ataky. Ale vážně nemocný není,“ komentoval situaci portugalský premiér Antonio Costa.

Zdravotní vysílení stejný den postihlo také českého prezidenta Miloše Zemana, který se po oficiálním focení musel na hlavním pódiu posadit.

jity ( 14. července 2018 13:45 )

U nás viróza u nich zánět sedacího nervu. Dědek jeden nachlastanej. Když mám zánět tak mám určitě hubu od ucha k uchu a každého olíbám.

gabreta ( 13. července 2018 12:09 )

Taky mne několikrát tenhle "zánět sedacího nervu" nervu postihnul a vždy to druhej den odskákala hlava. Junkera s Kalouskem je mi upřímně líto, když mají ten zánět chronickej a makovice jim trpí každej den, což je vidět na jejich chování a výrocích!

Deneček ( 13. července 2018 09:32 )

Taky si myslím,že ho trápí sedací nerv,jak si totiž sedne,tak chlastá do padnutí.

europa ( 13. července 2018 06:58 )

Hm, jestli to nebyla spíše viróza...

petr11 ( 13. července 2018 06:46 )

...jak říká Pazderková....děcka, ono to funguje

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa