Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Fotosoutěž s Mountfieldem startuje. Pošlete poslední foto svého psa z mobilu a vyhrajte balík dobrot

Autor: Jana Ulrichová, Kateřina Bokrová Lang - 
25. srpna 2023
05:50

Fotíte svého psa? Máte plný mobil jeho snímků a nemáte se s nimi komu pochlubit? Ukažte je nám. Ve spolupráci s Mountfield pro vás Blesk tlapky připravily soutěž o balíčky pro vaše čtyřnohé mazlíčky v hodnotě 1500 korun.

Pravidla jsou jednoduchá. Fotosoutěž poběží na našich facebookových stránkách. Pod příspěvek se soutěží nám do komentářů vložte poslední fotku svého psa, kterou máte v mobilu. Téma není nijak dané, fantazii se meze nekladou. Je jedno, jestli jste jej vyfotili v poloze vleže doma na gauči nebo venku v přírodě při psích radovánkách. Z těch nejhezčích, nejzajímavějších, nejvtipnějších vyberou reportérky Blesk tlapek tři nejlepší, které odměníme.

O takovéto balíčky v hodnotě 1500 korun hrajeme. O takovéto balíčky v hodnotě 1500 korun hrajeme. | Mountfield

Na co se těšit?

Výherci se mohou těšit na balíček v hodnotě 1500 korun od Mountfield. „Obsahuje mix pamlsků, kapsiček, konzerv a granulí pro psy,“ řekla tisková mluvčí společnosti Mountfield Kateřina Böhmová s tím, že výherci si je sami vyzvednou v prodejně Mountfield, kterou mají nejblíže svému domovu. „S autory vybraných snímků se spojíme a domluvíme se, kam si pro svou výhru přijdou,“ doplnila mluvčí.

Jak na to

Mrkněte do svých mobilů, najděte poslední foto svého čtyřnohého parťáka a vložte ho do komentáře pod příspěvek na facebooku Blesk tlapek. Nebojte se, že ho nenajdete, bude to po celou dobu ten první, který uvidíte, když otevřete blesktlapkový facebook. Nechte se pro začátek inspirovat naší galerií, kde jsou nesoutěžní fotky našich psů a psů našich přátel, a posílejte ty své. Času máte dost, soutěž ukončíme a vyhodnotíme příští týden.

krapotkin ( 25. srpna 2023 16:05 )

Já mám z dětství jenom plyšového, ale ten nic nejí, jen se válí na gauči.

Zobrazit celou diskusi