Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Soutěž Blesk tlapek se společností Mountfield zná vítěze: Tohle jsou nejlepší z 1200 fotek!

Video se připravuje ...
Autor: Jana Ulrichová, Kateřina Bokrová Lang - 
2. září 2023
10:30

To byla jízda! Do soutěže, kterou jsme vyhlásili na facebooku Blesk tlapek, přišlo na 1200 fotek psů. Vybrat z nich tři výherce nebylo vůbec snadné. Nakonec jsme se shodli, že balíčky od Mountfield dostanou Lenka Zachariášová, Eli Sněhotová a Renata Kohlweis-Vondracek.

Při výběru fotek, jejichž autoři dostanou balíčky od Mountfield s granulemi a pamlsky v hodnotě 1500 korun, se reportérky Blesk tlapek jednoznačně shodly na snímku Lenky Zachariášové, která poslala svého pejska Merlina užívajícího si léto na vodě. Jako jedna z mála připojila i krátký popisek. "Jmenuji se Merlin, jsem maďarský ohař a taky pěkná raketa. Věnuji se dogdancingu, agilitám a rád plavu.Také miluji mazlení, hraní a hlavně pobíhání po lese," napsala.

vítězné foto, autor Lenka Zachariasova vítězné foto, autor Lenka Zachariasova | čtenáři

Úsměv i romantika

Druhý balíček dostane dalmatin Eli Sněhotové ze Štěpánkovic, jehož úsměv přes celou tlamu reportérky pobavil. Třetím balíčkem se pak Blesk tlapky rozhodly ocenit fotku Renaty Kohlweis-Vondracek, na níž její pejsek přičichává ke květinám.„Je to prostě velká romantika," vysvětlila redaktorka Jana Ulrichová, proč volba padla právě na tento snímek.

vítězné foto, autor Renata Kohlweis-Vondracek vítězné foto, autor Renata Kohlweis-Vondracek | čtenáři

1200 fotek za 6 dní

Fotosoutěž fanoušky Blesk tlapek rozhodně bavila. Během necelého týdne přišly do komentářů pod příspěvek o soutěži stovky snímků. "Je vidět, že lidé své psí miláčky fotí často a rádi, rozhodování o těch nejnápaditějších, nejvtipnějších a vůbec nejlepších fotkách bylo opravdu náročné. Nejraději bychom dali ceny všem," dodala k soutěži redaktorka Kateřina Bokrová Lang. 

vítězné foto, autor Eli Snehotova vítězné foto, autor Eli Snehotova | čtenáři

Soutěž zopakujeme

Blesk tlapky jsou projektem, který se zabývá hlavně problematikou množíren, týrání zvířat a legislativy, která nakládání se zvířaty upravuje. Z jejich reportáží se čtenáři dovídají většinou o pohnutých osudech psů a otřesných podmínkách, ve kterých musí žít. "Tahle soutěž má ukázat, že mnoho lidí své psy a zvířata miluje, i to dává naší práci smysl. Rozhodně ji proto během podzimu ještě spolu s Mountfieldem zopakujeme,  naše fanoušky neochudíme ani o oblíbenou vánoční soutěž," shodly se obě redaktorky.

Megera z Makrel ( 2. září 2023 16:11 )

Presne tak 😃👍🏻👍🏻👍🏻

tarrica ( 2. září 2023 15:13 )

Nádhera! Konečně tváře a tlamičky na které se ráda podívám znovu

verka1 ( 2. září 2023 12:55 )

Gratulují vítězům, všichni jsou krásní 😉

trintin ( 2. září 2023 11:59 )

...jsem maďarský ohař?? Báči Andrej je maďarský Slovák a také má pěknou "raketu"?

Zobrazit celou diskusi