Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Blesk Ordinace v úterý ve Zlíně: K nám se objednávat nemusíte!

Aktualizováno -
18. září 2023
07:12
Autor: Olga Nedbálková - 
15. září 2023
05:00

První zastávka Blesk Ordinace jasně ukázala, jak je prevence důležitá! Řada lidí ani netušila, že s jejich zdravím není něco v pořádku.  Dvanácti lidem písečtí lékaři odhalili nebezpečná mateřská znaménka a dalších čtyřicet čeká dovyšetření u specialistů. Už v úterý na náměstí Míru dostanou šanci i Zlíňané! Stačí přijít mezi 12 až 18 hodinou.

Vyšetřovací stany obsadí partneři Blesk Ordinace a poprvé i lékaři z Krajské nemocnice Tomáše Bati. Ředitel a předseda představenstva ing. Jan Hrdý přijal nabídku deníku Blesk bez zaváhání. Jak sám přiznal, považuje prevenci za důležitou věc, díky které lze předejít zdravotním komplikacím. V centru města pro „své“ pacienty připravila nemocnice jedenáct stánků s odborníky. Blesk Ordinace nabízí návštěvníkům víc než jen prevenci. Připraven je i zajímavý program, který odmoderuje Eva Decastelo. Bořek Slezáček zazpívá známé hity.

Moderátoři Bořek Slezáček a Eva Decastelo opět vylosují tombolu. Moderátoři Bořek Slezáček a Eva Decastelo opět vylosují tombolu. | Martin Pekárek

Co je Blesk Ordinace?

Projekt deníku Blesk, zaměřený na prevenci zdraví. S pomocí generálního partnera projektu, Všeobecné zdravotní pojišťovny ČR, a spřátelených nemocnic mohou zájemci absolvovat sérii vyšetření zdarma, bez doporučení obvodních lékařů. Součástí akce jsou pestrý doprovodný program, zábava pro děti i dospělé a tombola o skvělé ceny. Projekt má dlouhodobou záštitu ministra zdravotnictví.

Ordinace v Ordinaci

Patronaci nad zlínskou Blesk Ordinací přijaly dvě půvabné herečky Sabina Rojková a Rosalie Malinská. Jaká ve skutečnosti je svérázná zdravotní sestra Johanka Fajmonová a čerstvá lékařka Bianka Kaštánková z Ordinace v růžové zahradě 2? Přijďte to zjistit do Zlína.

Sabina Rojková zavítá do Blesk Ordinace ve Zlíně. Sabina Rojková zavítá do Blesk Ordinace ve Zlíně. | TV Nova

V pondělí zdarma příručka

Pondělní příručka je určena všem kuřákům i těm, kteří s kuřáky musejí žít. Jak se zbavit zlozvyku, jak zvítězit nad závislostí a žít zdravěji se dozvíte v příručce Kouření. Najdete tam i přehled vyšetření, které vás čekají na druhé zastávce Blesk Ordinace!

Už v pondělí v deníku Blesk najdete příručku Nemoci, za které (ne)můžeme

Video  Hráči: Šéf VZP Kabátek řekl, jak to bylo s jeho přednostním očkování proti COVID 19  - hrc, Fameplay Live/Blesk
Video se připravuje ...

drazor ( 16. září 2023 12:29 )

Proč jen velký města, lepší by bylo alespoň bývalá okresní.

Zobrazit celou diskusi