Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kalousek nasával, John pil šampus z výprodeje

Autor: Lukáš Gibiec, Tomáš Belica, oj - 
30. května 2010
20:10

Až do noci slavila v pražském Michnově paláci »vítězství« TOP 09. Pivo a víno doslova teklo proudem. Místopředseda Miroslav Kalousek (49) nasával už od odpoledne. Létaly i herdy pěstí. To strana Věci veřejné slavila skromněji, úspěch její šéfové zapíjeli šampusem z výprodeje.

Top 09 to pořádně rozjela na pražském Újezdu. Slavilo se v Michnově paláci. Pro hosty byly připravené švédské stoly, TOPselátko, TOPburgery nebo TOPkrůty. Točilo se, jak jinak, pivo SCHWARZENBERG a víno teklo doslova proudem.

Kalousek pil za dva

Zatímco Karel Schwarzenberg (72) slavil skromněji s dýmkou v ruce, Miroslav Kalousek zvládl pít za oba. Triumf TOP 09 zaléval jednou sklenkou bílého vína za druhou. Na otázku zahraničních novinářů, co bude teď dělat, Kalousek nezaváhal: „Teď si dám dvě deci vína.“ A co budete dělat pak?

Nenechali se odbýt novináři. „Dám si další dvě,“ ujistil je Kalousek. Samozřejmě nesměl chybět ani nějaký ten panáček... Společensky unavený místopředseda ale trochu přebral. Když ho »muž, který pohladil Obamu«, svérázný aktivista Jaroslav Suchý, požádal o rozhovor, odpověděl mu Kalousek pořádnou herdou do břicha.

Schwarzenberg se vytratil na tajnou schůzku s Nečasem

Karel Schwarzenberg se bavil noblesněji. Když ho rozverní straníci »ukecávali«, aby jim něco namaloval, vyvedl zdařilého koníka. S alkoholem to nepřeháněl, a tak se mohl večer nenápadně vytratit a odjet na tajnou schůzku s lídrem ODS Petrem Nečasem (45). Po slavnostním ohňostroji už slavila i ochranka, která přestala být bdělá. A tak se do volebního štábu politiků a mezi novináře sem tam proplížilo pár lidí z ulice, kteří se přišli zadarmo najíst.

evita5555 ( 31. května 2010 11:39 )

Tuším ste si zvolili poriadnych ožranov.

zaviracispendlik ( 31. května 2010 08:35 )

porevoluci byl kreslený vtípek od Renčína. Kdy se papalášové směji davu za oknem....vy dnes cinkáte svými klíčí, zítra my budeme cinkat svými měšci!!!!!! A je to tak

ma-o ( 31. května 2010 08:13 )

Tak nam nejlepší finanční ministr předved,l jak se bude šetřit. On bude užívat a my mu to zajistíme po patřičném utažení opasku.

znojmacka ( 31. května 2010 07:35 )

bersimalinecka, to je znamení osudu .. den ti začal jako blbec a zasměješ se nad 2 blbci ..Tak máš docela pravděpodobnost, že se dneska zasměješ vícekrát, nás je jako plevele, akorát my nejsme teda nebezpeční Tak ať to přežiješ ve zdraví.. Posílám do práce taky

znojmacka ( 31. května 2010 07:24 )

můjbože, možná, že máš pravděpodobnost na trefu ještě vyšší, jenom si to pak nepamatuješ a ostatní ti to pokorně nepřiznají, jako já.. Byla to sázka, jestli VV překročí 5% a nacpou se do sněmovny ( je to asi tak měsíc zpátky).. Takže ti asi dlužím 2 párky a 2 krabičáky.. ( o tuhle výhru sis řekl sám) Jsem ti tenkrát psala, že nevím, co to ten krabičák vlastně vůbec je že my ve Zn. tohle zboží nemáme.. Ale jestli trváš na krabičáku, tak skočím k Vietnamcům, jistě aspoň co do "kvality" nějaký krabicový budou mít Ale že ta tvoje adresa je tak lákavá a prestižní, jsem ochotná ti poslat i pravý znojemský vínečko můžeš si tam připít s kolegy- "na zdraví" tak zdravím do Bohnic- píšu z podobnýho zařízení papa, můjbože

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa