Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

TOP 09: Selátko, pivečko a spokojený knížepán

Autor: gib, jos - 
29. května 2010
18:05

Bujará atmosféra panovala i v Michnově paláci na pražském Újezdu, kde už od 14:00 členové TOP 09 sledují netrpělivě průběžné výsledky voleb. První odhady potěšily každého, TOP 09 by mohla dostat až 17%.

"Během jednoho roku získat takovou důvěru, aby se dostala do parlamentu, tak je to už samo o sobě úspěch. Ale musím přiznat, že porazit komunisti byl náš velký tajný sen," komentoval předběžné výsledky místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek, který přišel na poslední chvíli, doslova klusal na přímý přenos, jeho kolegové mu tleskali. Po rozhovoru pak pozdvihnul číši bílého vína a připil na úspěch: "Užijte si dnešní mejdan. Je co slavit."

Tak chutná vítězství! Tak chutná vítězství! | Blesk - Jiří Černohorský

"Knížepán" Karel Schwarzenberg dorazil o něco později, i on se dočkal potlesku. "Prozatím to vypadá dobře, ale nikdo neví, jak to dopadne. Jsou to zatím odhady a kecy," řekl novinářům Schwarzenberg, který dostal jako dárek kalendář spoře oděných kandidátek Věcí veřejných, který si prý tak moc přál. Nechtěl ale prozradit, kam si kalendář pověsí.

V TOP 09 se už od dvou hodin holduje ve velkém, nechybí pivo Schwarzenberg, TOPselátko, TOPburgery nebo třeba TOPkrůty. Jak jde vidět, TOP 09 rozhodně na jídle nešetří.

Šéf TOP 09 Karel Schwarzenberg Šéf TOP 09 Karel Schwarzenberg | Blesk - Jiří Černohorský

akrapaz ( 30. května 2010 15:07 )

Socko závistivá, tebe prostě holt nepozvali, protože jsi budižkničemu a mezi sebe si šlechta takový omezence přece nebude zvát.

akrapaz ( 30. května 2010 15:05 )

A tak je to správný: na lidi patří karabáč a disciplína! Hoch lebe Fürst!

akrapaz ( 30. května 2010 14:59 )

Pokud se ti nelíbí žít, tak se oběs na kusu špagátu - co ti v tom brání?

akrapaz ( 30. května 2010 14:55 )

Ty musíš bejt skutečně blbej - co tady krákáš o trávě, hňupe? Zřejmě jsi ty tím volem a žereš trávu, jinak to není možný!

akrapaz ( 30. května 2010 14:53 )

Naprostý souhlas: ten rádoby říkající si analytik je magor - ten musel být totálně ožralej, když ten příspěvek psal

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa