Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Módeman Špidla: Největší exot voleb!

Vladimír Špidla si na módu příliš nepotrpí
Vladimír Špidla si na módu příliš nepotrpí  (Autor: Ot)
Autor: pet, ot - 
29. května 2010
17:42

Seprané triko, zválené kalhoty a na zádech batoh. Takto se vypravil do Lidového domu "módeman" z Bruselu a bývalý eurokomisař Vladimír Špidla (58).

 

Pozornost, která se upírala na první povolební projev Jiřího Paroubka, na sebe na chvíli stáhl někdejší šéf strany Vladimír Špidla. Do lidového domu dorazil v pruhovaném sepraném triku, s ledvinkou a batohem. Stal se v tu chvíli na čas nejfotografovanější osobou v Lidovém domě.

"Turista" Špidla netajil zklamání z volebního debaklu levice a ČSSD.  "Jsem zklamaný, očekával jsem lepší výsledek. Je třeba říct, že voliči vytvořili nové hřiště a na něm je třeba hrát. My máme o co a s čím hrát, to není takový problém," řekl.

Špidla v únoru  skončil ve více než pětileté funkci eurokomisaře. S platem 531 tisíc korun si vydělal několik desítek milionů. Navíc bude dál pobírat bruselskou výslužku v podobě důchodu a příspěvku ve výši milion liber (29,3milionu korun).

Bývalý eurokomisař s oblíbeným batůžkem na zádech Bývalý eurokomisař s oblíbeným batůžkem na zádech | Ot

.

shvecik ( 30. května 2010 09:07 )

tady pán spoluovčan asi těžce nese prohru KSČSSD ale vzdej to je už konec jinač ten Špidla nemá chybu ten je už vysmátý a už zavodou ale tak jak tam došel tak už mu chyběla jen koza na provázku

lea61 ( 30. května 2010 07:36 )

A ti "spoluOVCANE" jsou podle tebe Němci, Francouzi, Poláci? Asi nemáš českou klávesnici, tak nejspíše se nenalézáš v Čechách, chce to upřesnit: K jakému národu voláš? Jakou změnu máš na mysli? Kdo jsou sezelenalí? Jaké jistoty? Jaký majetek - tady si trochu odporuješ, jistoty chtějí ti méně movití, ti co mají majetek nevolají po jistotách? Kdo s námi půjde? Kolik jich bude? Kam půjdeme? Už má psychiatrie zase vycházky?

quonex ( 30. května 2010 04:42 )

Navíc má za to své komisaření doživotní sociální důchod cca 3.000,00 ojro. To bych si za ty love taky dokázal hrát na socku s topolánkovým batohem.

glumik ( 29. května 2010 20:57 )

glumik ( 29. května 2010 20:57 )

vazeni spoluOVCANE, prave jsme propasli jedinecnou prilezitost ke zmene a naprave pozlatka, smejdu a atrap, ke zmene a naprave obrazu nasi znicene, vydrancovane a nemci a jinymi narody "okupovane" a jinak tezce zkousene zeme, ceske republiky... nastava nam opet jedna z dob temna... jsme na to zvykli z davnych dob naseho statu (uzemi)... vysledek voleb je strasnou chybou pro budoucnost dnesnich deti... "korytari, tunelari, knizepani, bradavicnici a dalsi darebaci" nam budou vladnout, kout sve pikle a drancovat nasi malou krvacejici zemi dal, za podpory a ucasti "novych" (lidi to nevite kolikrat kalousek prevlekl sako??? a jak je john tak strasne verejny???...) MLADI JE TO NA VAS TI STARSI V TOMTO NARODE TOTIZ ZTRATILI SOUDNOST A UVERILI TAKOVYM BLUDUM, ZE TO SNAD UZ ANI NENI MOZNE... JE TREBA VYJIT DO ULIC A JEDNAT, JINAK NAM ODZVONI VSEM, I VAM... ZAMYSLETE SE PROSIM A JEDNEJTE, NEDOPUSTTE RADARY, PRODEJE CEZU, LETISTE A DALSICH ZNICUJICICH PRODEJU ANI NEHORAZNE AKTIVISTICKE CINY SEZELENALYCH... VEMTE DO RUKOU VLADU VECI BUDOUCICH PROTOZE JINAK SE STANETE JEN OTROKY V KLECI BEZ JAKYCHKOLIV MOZNOSTI A PRAV, POUZE S POVINNOSTMI A BRZY ZREJME NEJEN BEZ JAKYCHKOLIV JISTOT, ALE ROVNEZ TAK I PENEZ A MAJETKU... PUJDEME S VAMI BUDE NAS DOST TED ZVOLME ZIVOT MISTO POZVOLNE SMRTI V ZAJETI NEDOBRYCH POLITIKU

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa