Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Strany zahájily kampaň: ČSSD nasadila kondomy

Kondomy ČSSD nechala zabalit do oranžové krabičky
Kondomy ČSSD nechala zabalit do oranžové krabičky  (Autor: ČSSD a ODS)
Autor: hof, koc, Krvs - 
3. září 2010
22:00

Kondomy s volebními hesly, nebo sázka na konzervativní vzhled? Co bude letos v senátní a komunální kampani slavit větší úspěch? ODS i ČSSD je slavnostně zahájily.

Zatímco ODS se inspirovala kampaní ve Velké Británii, zlínská sociální demokracie zase nabízí kondomy v oranžové krabičce s nápisem »…jen s námi bezpečně«.

„Je to zřejmě oblíbená propagace mladých sociálních demokratů. Prý je o to velký zájem mezi mladými lidmi,“ řekl Blesku Zdeněk Škromach ze Zlínského kraje

To lídr ODS Petr Nečas se nechal inspirovat u předsedy britských konzervativců Davida Camerona. Na billboardech tak pózuje v bílé košili s vyhrnutými rukávy a s davem lidí za zády. „Vezmeme dávky těm, kteří odmítají pracovat,“ doplňuje fotku nápis. Noví zastupitelé a senátoři se budou volit ve dnech 15. a 16. října.

oldedek ( 4. září 2010 11:12 )

Tyto kondomy jsou použité a vyzkoušené sexuálně nadaným a v Česku uznávaným sexualistou Jyřýkem Panděroubkem...

sakra ( 4. září 2010 10:11 )

Naprostý souhlas a platí to i pro strany "EKONOMICKÉ ZODPOVĚDNOSTI"!!!

standa2010 ( 4. září 2010 10:07 )

Hlavně ty kondomy předejte našim tmavším spoluobčanům, aby se konečně přestali tak množit a pak tu třeba bude opravdu bezpečněji!

delavar ( 4. září 2010 07:23 )

Plne uznávam nasedenie ,,oblekov na pána,, vo volebnom súťažení.U nás jeden známy politik použil tento výrobok,na ktorý napísal upozornrnie:Neurobte rovnakú chybu ako môj otec-používajte kondóm!!! Jeho kolega si ho v parlamente natiahol na hlavu a na čelo si dal tabletku.Keď sa ho kolegyňa pýtala,prečo takáto kombinácia,povedal,že ho ko,kotsky bolí hlava!

nyctereutes ( 3. září 2010 22:36 )

Na velké č****y nasadíme kondomy, aby se nadále neměli šanci množit...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa