Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Synové Petra Pavla: Jsme hrdí! Finále kampaně bylo velmi ostré, pravda ale zvítězila

Autor: simao - 
29. ledna 2023
15:50

„Jakmile jsem slyšel a viděl, jak otec přišel na pódium a oznámili, že je prezidentem, tak najednou emoce přišly. Ještě to chvilku potrvá to zpracovat, ale je to nepopsatelné,“ řekl v rozhovoru pro CNN Prima News syn Petra Pavla Petr. S bratrem Janem se shodují, že jsou oba na svého tátu velmi pyšní. Jak prožívali finále boje o Hrad?

I pro syny Petra Pavla šlo ve finále kampaně o hektické dny. „Vnímal jsem hlavně to dobré a pozitivní. Táta byl velice slušnej. Pokud takhle bude pokračovat dál, což bude, tak to bude jedině dobře. Protože taková nálada je potřeba,“ uvedl syn Jan ve štábu Petra Pavla.

„Jestli se něco změní, to uvidíme časem. Potom, co pana generála oslovili pane prezidente, tak u mě přišel ten zlom, kdy jsem si uvědomil, že táta opravdu bude prezident,“ poznamenal syn Jan.

Video  Petr Pavel dostal ve štábu darem koloběžku  - Lukáš Červený
Video se připravuje ...

„Já žiju v zahraničí, ale pořád jsem sledoval to, co se děje v ČR, sledoval jsem všechny debaty, všechny rozhovory a cokoliv se dělo vůči volbám. Samozřejmě jsem si všimnul, že v posledních dvou týdnech to bylo občas doslova ostré, ale byl jsem velice hrdej na to, že otec byl velice klidný. Zachoval klid a jak nám to vyšlo hezky, krásně, tak jsem velice rád, že pravda zvítězila,“ uvedl syn Petr.

„Viděli jsme v médiích to, že nakonec byla zpráva, že otec zemřel, což bylo docela znepokojující (...), ale hned jsme věděli, že je to jenom nějakej trik, zase nějaká kampaň a že to není pravda,“ uvedl syn Petr. „Věřil jsem v dobré,“ dodal syn Jan k útokům během vyhrocené kampaně.

Video  Pavel děkoval manželce, ta si vyslechla skandování. Pak poděkoval celému týmu  - ČTK / Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

Vánoce 2023

 

 

 

 

 

 

karmazdarma ( 30. ledna 2023 12:12 )

Takže synáčci taky vylízaní, jak soudružka maminka a soudruh tatínek.

Kopyto ( 30. ledna 2023 04:55 )

Na slovo pravda je v této zemi většina lidí alergických, moc dobře si pamatují který šmejd to pořád dokola opakoval, to jen tak na okraj......

MartyACS ( 30. ledna 2023 00:58 )

Doposud jsem pořád slyšel něco o nějakém Burešovi. Budou media soudruha generála taky nazývat Pávkem ?

jajas ( 29. ledna 2023 18:53 )

Ať jdou někam ti dva hoši....prý zvítězila "prav­da".­..."p­ravda" v politice neexistuje pánové. A zase až tak "čistej" ten pán není...a asi nelhal, ale také se k něčemu raději nepřiznal....

joun ( 29. ledna 2023 17:27 )

Všechna sláva, polní tráva. Platilo, platí aplatit bude.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa