Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ženatý poradce prezidenta Zemana: Nejedlý si hýčká novou krásku

Autor: Vera Renovica - 
30. ledna 2018
05:00

Ekonomický poradce prezidenta České republiky Martin Nejedlý (51) je sice ženatý se sestrou modelky Andrey Verešové (37) Alexandrou (43), s níž vychovává dvě děti, v poslední době se však na veřejnosti ukazuje po boku krásné brunety…

Jak vážný »románek« je, prozrazují snímky Blesku. Na některých si dávají letmou pusu na rozloučenou, na jiných se toulají noční Prahou ruku v ruce. Nejedlý dokonce brunetu vzal jako svůj doprovod na oba pořádané štáby ke znovuzvolení Miloše Zemana (73) hlavou státu, kde v přítomnosti nejvyšší hradní ligy sledovala sčítání hlasů.

Po prvním kole šli oba spolu s hradním kancléřem Vratislavem Mynářem (50) a jeho ženou Alex (34) slavit do restaurace v centru Prahy. I v sobotu ze Zemanova vítězného štábu v Top hotelu v Praze-Chodově odcházeli kráska a Nejedlý spolu. A usměvavé ženě se na levé ruce, jíž telefonovala, velmi zřetelně třpytil prsten. Že by snubní?

KDO JE TAJEMNÁ BRUNETKA PO BOKU NEJEDLÉHO? JAK SE JMENUJE A PROČ NOSÍ NA LEVÉM PRSTENÍČKU PRSTEN? ČTĚTE V ÚTERNÍM TIŠTĚNÉM BLESKU.

Manželka? Sestra Andrey Verešové!

Ještě loni se Nejedlý objevil na hradním plese v doprovodu manželky Alexandry (43). Ta je sestrou modelky Andrey Verešové (37), která, asi i díky rodinné spřízněnosti, hradní akce moderovala. Jak se bruneta a kontroverzní podnikatel seznámili? To prozradil Blesku v rozhovoru z roku 2016 sám Nejedlý.

„Před třinácti lety má žena měla nějaké velmi špatné období ve svém životě, protože se jí při autonehodě zabil přítel. Neopustila zhruba čtyři měsíce dům. A byla přesvědčena svojí sestrou, že dost bylo truchlení a že s ní má jít na vyhlašování Zlaté hokejky do Karlových Varů. V té době jsem také byl sám. A najednou jsme v Becher’s Baru na sebe narazili v pozdních nočních hodinách,“ popsal.

„Ona tvrdí, že si mě nevšimla, ale ten pohled na ni mně učaroval. Přijeli tam dva lidé, kteří hledali otázku, jak v osobním životě dál, do roka a půl se z nich stali manželé a dnes spolu vychováváme dvě krásné děti,“ pochlubil se rodinným štěstím.

 VIDEO: Tohle řekl prezident Miloš Zeman o svém kontroverzním poradci Martinu Nejedlém.

Vše o volbách prezidenta ČR 2018 čtěte zde

Autorské komentáře k volbám prezidenta ČR čtete na Reflex.cz

Doporučujeme
luder ( 31. ledna 2018 00:54 )

Z čl./V médiích posloucháme roky, jak nás Zeman špatně reprezentuje v zahraničí a reprezentovat ostudně bude. Je zajímavé, že k žádné ostudě a incidentu nedošlo. Naopak mu všude naslouchají, mnohde s ním souhlasí a v New Yorku mu aplaudovali vestoje. Samozřejmě nikoli voliči Obamy a Clintonové a reprezentanti nadnárodních zájmových skupin, o nichž mluvil Trump v projevu, který je u nás téměř neznámý. Představme si na Zemanově místě Drahoše, který má problém vytlačit ze sebe několik souvislých vět po sobě a na vše potřebuje papír. Evidentně si bez ohledu na přehlídku vysokoškolských titulů a vychloubačných řečí o svých jednáních na nejvyšší úrovni neumí ani připravit veřejné vystoupení. Omílá, co mu druzí napíšou, a ještě s chybami. Místy mi připadá jako zemědělský „akademik“ Skopeček ve filmu Tři chlapi v chalupě při rozdávání rad v teletníku. Drahošovi by tleskala nanejvýš jeho kolegyně a soudružka, vědecko-politická pracovnice Merkelová a Schulz, známý intelektuál, který by si měl dodělat aspoň svůj výuční list knihaře.

Audrey ( 30. ledna 2018 17:33 )

Souhlasím s Anna1234, vzít partnera na nejsledovanější akci, kde je jisté, že budou novináři a kamery...? Vůbec nerozumím, že se tomuto tématu věnuje titulní strana. Jsou to dva dospělý lidé pravděpodobně tvořící pár, jen to nikde nevyřvávají. A Blesk z toho udělá senzaci na tři strany Myslím, že jsou důležitější témata.

xoxo ( 30. ledna 2018 17:32 )

Nejaky skokan, ze? Mozna je spise jeho ukol obskakovat. Nejspis si nemuze pomoci. Od zdi ke zdi. Zaber ma tedy poradny - od obezni po stihlounkou, od zrale k mladatku. Dle postavy musi mit nadobicko jak do porna

sorgedoktor ( 30. ledna 2018 16:24 )

Az jim zavidim...Nam starsim uz jen bnackory a televize

anka ( 30. ledna 2018 15:49 )

slusni lide maji charakter a vzory nepotrebuji......je na kazdem do jake skupiny se zaradi...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa