Hvězda filmů o čarodějnickém učni již více než rok účinkuje v kontroverzní divadelní hře Equus o dospívajícím muži, který je sexuálně posednutý koňmi. A právě v ní se Daniel Radcliffe objevuje nahý. Poté, co s hrou exceloval v Londýně, má úspěch i u newyorského publika na slavné Brodwayi.


"Když hru představili v Británii, několik velmi nadšených fanynek si s sebou do hlediště vzalo fotoaparáty, aby si mohly nafotit Danielův penis, když se vysvlékal. Tyto fotky pak chtěly rozeslat svým kamarádkám a samozřejmě vložit na internet. Takže v New Yorku budou nepochybně panovat přísnější bezpečnostní podmínky," uvedl ještě před premiérou zdroj z Broadwaye.

Fotogalerie
1 fotografie


Byla najata dokonce speciální ochranka, která se o Radcliffův penis 'stará'. Ta měla zabezpečit, že si Danielovo mužství nikdo z diváků nevyfotí. Američani však něco, zdá se, podcenili. Na internetu se už objevilo video z broadwayského představení, v němž se herec ukazuje tak, jak ho Pánbů stvořil.

Ne každý však projevuje nad jeho odvážnými scénami nadšení. "Uražené matky mi volaly a přesvědčovaly mne, že bych se takto ukazovat neměl. Jinak prý že nebudou chodit ani na filmy o Harrym Potterovi, natož aby se přišly podívat na představení," zlobí se Daniel. "O té hře se mluví, jako kdyby to byla nějaká pornografie, ale není. Jen sedm minut na konci hry se objevím nahý," rozhořčoval se nedávno před novináři.

Autorka románů o Harrym Potterovi Joanne K. Rowlingová byla z Radcliffovy nahoty unešená. A jak sama přiznala, rozbušilo se jí při tom pohledu srdce. Dokonce zkoušela prosadit, aby se v nejnovějším čarodějnickém dobrodružství Daniel ukázal nahý.