Tvrdí, že to není o tom, že by snad nechtěl pomáhat. „Jenom to nestíhám,“ omlouvá se. Jistě ho to hodně mrzí... Vánoce v podobě ozdobeného stromečku má modrooký moderátor doma už od počátku adventu.

„Cukroví upekla šikovná kamarádka Helena. A řízečky obalované místo ve strouhance v parmezánu si Vláďa nachystá dopředu,“ říká Voříšek o svém partnerovi Vladimíru Řepkovi (42), jenž je mluvčím ministerstva spravedlnosti.

Karel sám se v kuchyni moc neotáčí, odjakživa tvrdí, že je spíše ochutnávač.

Na den osiří

Tentokrát usedne Karel v úterý před kamery Primy už v 18 hodin. A sám. Parťačka Klára Doležalová (45) bude zatím doma chystat rodině ježíška. Ale jen 24. prosince, ostatní svátky už bude vysílat s Karlem. „Pevně věřím, že budeme v ty dny přinášet jen samé hezké zprávy!“ slibuje moderátorka.

Hlavně ať neškrtí!

Moderátora jsme zastihli v prodejně se značkovým oblečením. Spolu s televizním stylistou pro zpravodajství Janem Bánem (46) vybírali vhodný oblek a košili. „Potřebuju mít volnost, nic by mě nemělo škrtit,“ vysvětlil Voříšek. V tom s ním stylista souhlasí. „Člověk se má cítit pohodlně. Na druhou stranu je to svátek a oblečení by se tomu mělo přizpůsobit. I u lidí doma. Hlavně žádné tepláky,“ říká Jan a vybírá Karlovi k obleku vhodný motýlek místo běžné kravaty. „Takový výjimečný den si ho zaslouží,“ dodává.

VIDEO: Karel Voříšek je v nevídané kondici! Co pro to dělá? 

Video
Video se připravuje ...

Karel Voříšek je v nevídané kondici! Co pro to dělá? David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
36 fotografií