Partnerem známé skandalistky Katy Perry, jejíž skutečné jméno je Katheryn Elizabeth Hudsonová, se stala v tomto hudebním videu rovnou ikona zahraničních vánočních svátků a symbol konzumních Vánoc, tedy sám Santa Claus, buclatý bodrý mužíček v červenobílém outfitu. Tomu se zpěvačka ve své nejnovější písničce svěřuje, že nepotřebuje diamanty ani šperky, a vyzývá ho, aby spolu jeli na dovolenou nebo spolu zašli na masáž.

V jedné scéně tak můžeme vidět nahého dědu s plnovousem, jak si s blaženým výrazem ve tváři užívá masáž, kterou mu provádí jeden z členů jeho sobího spřežení. Další sob svými kopýtky masíruje záda samotné zpěvačky. Mimo to se Katy se Santou v plavkách opalují, popíjejí drinky z kokosových ořechů, které jim přinese sněhulák, a na závěr spolu tančí.

Tady jsou už oba zahalení a jedinými odhalenými koulemi jsou ozdobné baňky na větvích vánočního stromku. Umělkyně, která si libuje v barevné stylizaci a lehké kontroverzi, tak opět trochu posunula hranice (před)vánočního kýče. V klipu se také na okamžik proměnila zase na černovlásku, jíž byla v začátcích své pěvecké kariéry.

Ani ne za týden od svého uvedení se videoklipu podařilo úspěšně překročit hranici 8 milionů zhlédnutí. Je to celkem logické, když YouTube kanál Katy Perry má 35,7 milionu odběratelů. Počet zhlédnutí bude stoupat a zpěvačce se tak bude zvyšovat i její konto. Bude se jí to hodit, protože údajně v prosinci chystá tajnou svatbu s hercem Orlandem Bloomem (42). S hvězdou akčního snímku Piráti z Karibiku nebo z fantasy série Pán prstenů mimochodem randí (s krátkou pauzou) už od roku 2016.

VIDEO: Nový hit zpěvačky Katy Perry

Fotogalerie
71 fotografií