První spekulace o možném těhotenství zpěvačky Katy Perryové se začaly šířit před třemi týdny poté, co na instagramu sdílela video akustické verze svého nejnovějšího hitu „Never Really Over", který zpívá v koupelně, a pod šaty se jí nenápadně rýsovalo rostoucí bříško. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

My bands always down for the weirdest shit, pun intended 🤷🏼‍♀️

Příspěvek sdílený KATY PERRY (@katyperry),Čec 15, 2019 v 3:14 PDT

V komentářích se okamžitě vyrojily zvěsti o těhotenství. „Zdá se to jenom mně, nebo je Katy Perryová těhotná?" šokovaně vybízela k reakci jedna z fanynek. „Mám pocit, že také vidím rostoucí bříško. Jestli je těhotná, tak jsem za ni neskutečně šťastná. Bylo by to skvělé," rozplývá se další fanynka. 

V současné době je Katy na dovolené se svým miláčkem Orlandem Bloomem v Evropě. Nejdříve si užívali na Mallorce a později se přesunuli na italský ostrov Panaera. Poslední fotografie všudypřítomných fotografů natěšené fanoušky o jejím těhotenství pouze utvrdily. Zpěvačka se totiž poněkud zakulacuje a na fotografiích v plavkách se jí rýsuje rostoucí „baby bump". Mimo pláže se navíc stále častěji obléká do pohodlného volnějšího oblečení. 

Na fotografiích z Mallorky, kde Katy dováděla v bílo-fialových plavkách ve vlnách, je viditelné její zvětšující se bříško. Jestli to je pouze výsledek dovolenkového režimu, kdy se zpěvačka nemusí tolik hlídat, nebo je skutečně těhotná, ví zatím pouze ona, protože pár se zatím ke spekulacím nijak nevyjádřil.

Orlando už má z předchozího manželství s modelkou Mirandou Kerrovou (36) osmiletého syna Flynna. Hvězdný pár se rozešel v roce 2013, od té doby si ale oba našli své životní partnery. Miranda Kerrová se usadila vedle miliardáře Evana Spiegela, majitele Snapchatu, se kterým v současné době také čeká miminko. I přes jejich rozchod spolu Orlando a Miranda zůstali dobrými přáteli a s modelkou se skamarádila dokonce i Katy.

VIDEO: Katy Perryová jde volit, nahá!

Video
Video se připravuje ...

Katy Perry jde volit, nahá! Youtube.com

Fotogalerie
103 fotografií