Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Divoký Mikuláš u českých hvězd: Kdo pustil čerta k dětem a kdo mu přibouchl dveře před kopytem!

/
  • Jak oslavili pátý prosinec celebrity a jejich potomci?
    6. prosince 2019 ● 15:35

    Hartusení, hudrování, řetězy a vidle, ale i čáka, andělská svatozář a bělostná křidélka. Mikuláši, andělé a čerti se proháněli ve čtvrtek večer ulicemi snad všech měst a hodným a zlobivým dětem rozdávali jak dárečky, tak i uhlí a brambory. Objevili se i v celé řadě domácností našich českých celebrit. Kdo všechno se nezapomněl pochlubit, jak trávil pátého prosince?

  • 1.

    Agáta Prachařová (34)

    Bývalá modelka a současná „máma nad věcí“, moderátorka a wannabe influencerka Agáta Prachařová(34), která na sociálních sítích již od dob krize s manželem Jakubem Prachařem (36) opět používá své dívčí příjmení Hanychová, si užila pátý prosinec s oběma potomky. Jak s dcerkou Miou (2), kterou má právě s Jakubem, tak i s Kryšpínem (8), kterého si pořídila s bývalým partnerem Miroslavem Dopitou (35). „Mikuláš. Děkuju, že vás všechny máme,“ napsala Agáta k fotkám, na nichž pózuje mimo jiné i s babičkou. V instastories se zase pochlubila roztomilým videem, na němž Kryšpín recituje před čertem pohádku.

    Celebrity na Mikuláše
    Autor: Instagram

  • 2.

    Eva Holubová (60)

    Dvorní „sklepácká“ herečka Eva Holubová sdílela den před Mikulášem starší momentku s manželem Miroslavem Zdeňkem. „Čert a anděl, na svatého Mikuláše jsme si netroufli ani jeden. Ale taky jsme neměli správnej mikulášskej ‚vohoz‘. Akce probíhala spontánně, nebyl čas. Prostě jsem cestou domů koupila dvě paruky a už to jelo. Není tomu tak dávno, 6 let? Nebo 7? Víc ne. Miluju na svém muži, že ač je sám poměrně rozumný člověk, nechá se ve vteřině přesvědčit k lecjaké ‚kravině‘,“ libovala si u selfíčka na instagramu.

    Celebrity na Mikuláše
    Autor: Instagram

  • 3.

    Gabriela Partyšová (41)

    Moderátorka Snídaně s Novou si vyzkoušela během natáčení všechny tři kostýmy. Proměnila se jak v divokého čertíka, tak ve sladkého andílka i svatého Mikuláše. „Mikuláš, čert i anděl v jednom,“ popsala sérii fotografií (a vlastně i sebe samotnou) Gabriela Partyšová. Nebylo to mimochodem poprvé, co si vyzkoušela, jaké to je být v několika charakterech najednou. Kdysi se přece vydávala za své dvojče Rebeku, v dobách, kdy moderovala hudební pořad Eso.

    Celebrity na Mikuláše
    Autor: Instagram

  • 4.

    Kamila Nývltová (30) a Michaela Nosková (36)

    Zpěvačky Kamila Nývltová a Michaela Nosková se proměnily v něžného andílka a umouněného čertíka. I když jim to takhle slušelo, ne všichni byli s touto volbou spokojeni. Především tedy bývalá finalistka docela první řady SuperStar. „Protestuji… Já už chci být taky jednou za krásnou! Kamila je za anděla a peklo jsem zase schytala já. Evidentně nikdo necítí moji něžnou a romantickou duši,“ stěžovala si sympatická zrzka u jejich společného selfie. Mikuláše jim mimochodem dělala další muzikálová hvězda, urostlý fešák Jan Kopečný (30).

    Celebrity na Mikuláše
    Autor: Instagram

  • 5.

    Lucie Borhyová (41)

    Nejoblíbenější česká moderátorka Lucie Borhyová si to trochu popletla. „Mikuláš sice chodí až zítra, ale u nás na Nově byl i s čertem už před chvílí,“ napsala na instagram a patrně si vůbec neuvědomila, že i když je svátek svatého Mikuláše až šestého prosince, čerti a andělé vyrážejí do ulic v předvečer jeho svátku. „No, naštěstí jsem byla docela hodná, tak si mě nakonec nevzal, a tím pádem se uvidíme u Televizních novin,“ dodala pohledná plavovláska a zároveň dvojnásobná maminka. Kdyby ji čert přece jenom nacpal do pytle, doma by po ní zůstala v slzách dcerka Linda (5) a syn Lucas (11).

    Celebrity na Mikuláše
    Autor: Instagram

  • 6.

    Lucie Křížková (35)

    Modelka a Miss 2003 Lucie Křížková, která se proslavila ještě pod svým dívčím jménem Váchová, si čerty užila společně se svými dětmi, synkem Davidem (6) a dcerou Lolou (2), v rámci placené spolupráce v jednom obchodním řetězci. „Jsem anděl. Doslova. Minimálně jednou za rok. A porodila jsem si dva andílky. Ten mladší je sice křížený s čertem, ale andělská čistota stejně převládá. Mikuláš k nám domů nechodí. My chodíme za ním. Vždycky se v okolí najde nějaká hezká Mikulášská akce. Ale balíčky na děti doma čekají. Vždy jim tam dám to, co mají nejradši. Davídek by mohl mít plnou tašku okurek, mandarinek a mrkve. Lola zas miluje kešu oříšky a čokoládu (na tu se vrhne jako první),“ svěřila se na instagramu.

    Celebrity na Mikuláše
    Autor: Instagram

  • 7.

    Lucie Zedníčková (51)

    Herečka Lucie Zedníčková, nevlastní dcera oblíbeného „Čmani“ Pavla Zedníčka (70), na čerty narazila během nákupů ve večerce. „Tak si tak jdu na nákup a u kasy anděl a dva čerti,“ svěřila se na sociálních sítích s kuriózní situací. „Bez básničky mě nepustili dál,“ dodala představitelka krásné slečny Barbory ze Saturnina ve svých instastories a připojila celou řadu rozesmátých smajlíků.

    Celebrity na Mikuláše
    Autor: Instagram

  • 8.

    Marie Doležalová (32)

    Herečka Marie Doležalová, kterou si většina národa zamilovala jakožto plachou Sašu v sitcomu Comeback, sdílela fotku andílka a Mikuláše, s nimiž měla tu čest nějaký ten rok zpátky, a svěřila se, jak sdělila svému partnerovi, že bude otcem. „Přesně před dvěma lety nás tihle krásní dva potkali na ulici a Marek dostal za písničku ruličku s básničkou o tom, že k nám z nebe letí vločka, co se, doufejme, připojí do naší rodiny. Náš miláčku Alfrédko, jsme tak šťastní, že jsi doletěla!“ vyznala se své dcerce Alfrédě (1), které brzy přibude mladší sourozenec.

    „A ať si dělá, kdo chce, co chce, ať si psycholožky i dnes v denících dávají rozhovory o tom, jak jsme změkčilí rodiče, když naše děti chráníme před čerty, aniž bych to někomu nutila jako jediný správný, mé malé holčičce nikdy neřeknu, že si ji odnese čert v pytli, když bude zlobit. Protože je to lež jako věž a ještě k tomu zlá a krutá a je mi jedno, k jaký to patří tradici. Ale tak to cítím já, vy to klidně říkejte, my vyznáváme tuhle změkčilost, protože jsme měkcí a přišla k nám citlivá dušička!“ dodala.

    Celebrity na Mikuláše
    Autor: Instagram

  • 9.

    Michaela Tomešová (28)

    Muzikálová zpěvačka Míša Tomešová (28) a její muž Roman (31) mají doma dva raubíře, Jonáše (1) a Kristiána (2). „Náš první Mikuláš s úsměvem, bez traumat a zdravě! Čerty jsme nechali za brankou, protože my jsme přece všichni hodní!“ zdůraznila brunetka a svá slova doložila nejenom fotkami na instagramu, ale i vtipnými videi v instastories. Na obou chlapcích je vidět, že rozhodně nejsou nijak traumatizováni a naopak se báječně baví. Dostali dokonce i balíček plný zdravých dobrot. „Nooo a pak kluci našli ty čokolády a bylo vymalováno... doslova,“ dodala Tomešová rozhodně. Připojila totiž momentku synka neskutečně zamazaného od čokolády...

    Celebrity na Mikuláše
    Autor: Instagram

  • 10.

    Monika Zoubková (43)

    Herečka Monika Zoubková, známá například ze seriálu Vyprávěj nebo Ordinace v růžové zahradě 2, kde ztvárňuje problémovou Terezu, se pochlubila všem svým příznivcům na sociálních sítích s pozoruhodným zážitkem: Navštívil ji totiž čert. „Přišel. Nevím, co chtěl. Radši už budu hodná,“ napsala k povedené sérii snímků své fenky Berry s čertími růžky.

    Celebrity na Mikuláše
    Autor: Instagram

  • 11.

    Petr Vágner (42)

    Čertí růžky si vyzkoušel také oblíbený moderátor Petr Vágner. „Hezkého Mikuláše a pozor na čerty,“ napsal ke svému portrétu, jemuž vévodí jeho široký úsměv. S tím, že „dnes kope za čerty“, se ostatně pochlubil i v instastories. Sdílel totiž záběr z pohádky Čertova nevěsta, kde mu byl svěřen part jakéhosi čertího elegána.

    Celebrity na Mikuláše
    Autor: Instagram

  • 12.

    Richard Krajčo (42)

    S trojicí Mikuláš – anděl – čert se potkal na ulicích Prahy i zpěvák Richard Krajčo. „Taky jste je potkali? Prý jsem byl moooooc hodný, a tak mě pustili, a tím pádem si můžu dát dnešní ranní kávu a vyrazit do rádia,“ těšil se šestého prosince v dopoledních hodinách frontman populární kapely Kryštof a mimochodem také skladatel poslední písničky Karla Gotta (†80) Srdce nehasnou, kterou nazpíval se svou dcerkou Charlotte (13).

    Celebrity na Mikuláše
    Autor: Instagram

  • 13.

    Sandra Pospíšilová (33)

    Moderátorka Sandra Parmová, která se letos v létě stala provdanou paní Pospíšilovou, vzala svou dceru Emily (2) na mikulášskou besídku. „Na začátku trocha strachu a tulení k mamince a tatínkovi, pak radost a dobroty a nakonec to rozjela na dětské diskotéce,“ popsala na sociálních sítích vzrušující večer své roztomilé holčičky.

    Celebrity na Mikuláše
    Autor: Instagram

  • 14.

    Tamara Klusová (31)

    Manželka zpěváka Tomáše Kluse (33) a trojnásobná maminka Tamara se svěřila, že společně se svou kamarádkou pořádá mikulášskou besídku každý rok. „Jako dítě jsem to milovala. Pohledět v jeden moment do tváře Dobru, Zlu a Moudrosti. Myslím si, že je to důležitý rituál. My to přijímáme jako takový dětský kmenový kruh. Sedíme společně na zemi, Mikuláš si volá jedno dítko za druhým, čte jeho klady a zápory, moudře a láskyplně k dětem promlouvá a vždy se je snaží dovést k tomu, aby byly děti pravdivé a měly dostatek sebereflexe. Když se někdo bojí přijít blíž, děti se vzájemně podpoří. To je taková síla... Přátelství, pospolitost, rituál a čas věnovaný jeden druhému... Miluju to,“ svěřila se na instagramu. Nebyla by to ovšem ona, aby na závěr nedodala mravokárná slova, jimiž si rýpla do rodičů, kteří straší své potomky čertem. „Myslím, že tahle trojice domů nepatří. Že doma má být bezpečí a přístav. Za Mikulášem je lepší se někam vydat.“

    Celebrity na Mikuláše
    Autor: Instagram

  • 15.

    Vendula Pizingerová (47)

    Vdova po hudebním skladateli Karlu Svobodovi (†68) a zakladatelka Kapky naděje Vendula Pizingerová se rozhodla zpříjemnit pátý prosinec všem dětem, které musejí trávit tento den ve špitále. „Dnes celý den v nemocnici v Motole. Tak snad jsme udělali radost! Já měla tedy nejmíň práce, protože se mě děti bály. Poprvé!“ přiznala zaskočená blondýnka u fotky, na níž je namaskovaná jako čertice a vyřizuje telefonáty. Však ji také doplnila slovy „ředitelka pekla v práci“. Společnost jí dělala například zpěvačka Veronika Stýblová (25), známá z talentové soutěže SuperStar, nebo moderátor Libor Bouček (39).

    Celebrity na Mikuláše
    Autor: Instagram

  • 16.

    Video a galerie

    Více fotografií naleznete v naší galerii!

    VIDEO: Jak se dělá čert? Podívejte se, jak se tvořili pro pohádku Čertí brko!

    Video
    Video se připravuje ...

    Jak se dělá čert? Podívejte se, jak se tvořili pro pohádku Čertí brko! Punk film

    Fotogalerie
    26 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

Evka4: Už aby ho čert vzal, parchanta

(07. 12. 2019 13:34)

dobryclovek: jakto že čert je černý to je rasismus to se sluničkáři Šabatová aktivisti,nadace a jiná verbež,hovada zeserou!!to budou protesty placené zločincem Soresem

(07. 12. 2019 11:16)

fotrpjotr: Ty "hvězdy" jsou už dávno vyhaslé.

(07. 12. 2019 05:03)

gabreta: Co vím, tak jeden divokej, ale zrzavej Mikuláš se chystá na Václavák.

(06. 12. 2019 17:45)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy