Dárky, cukroví, nákupy, velký vánoční úklid nebo rodinné návštěvy. O Vánocích je prostě zkrátka vždy co dělat. Mnoho lidí tak může mít z období před Vánoci velký stres. Podle modelky Elišky Bučkové ale předvánoční čas nesou těžce také její dvě čivavy. „Hlavně žádný stres před Vánoci. To se lehce řekne, ale praxe je poněkud složitější,“ říká modelka.

Na Instagramu se pochlubila několika příspěvky, kde radí, že proti stresu svých psích miláčků používá přípravky jako tablety, séra nebo difuzéry do zásuvky. Eliška prý všechno vyzkoušela již vloni a výsledek si nemohla vynachválit, bude je tedy používat i letos. Po zveřejnění prvního příspěvku, kde líčí o jaké přípravky se jedná, pravděpodobně schytala vlnu kritiky, protože vzápětí ubezpečila své fanoušky dalším příspěvkem, že se jedná o čistě přírodní produkt.

„Nemusíte se bát, že se jedná o nějakou chemii, tyhlety výrobky jsou bylinkové, já svoje holčičky miluju nade všechno, takže bych jim určitě žádnou chemii nedávala,“ doplnila modelka. Difuzér do zásuvky, který má navodit příjemnou a uklidňující atmosféru, může mít i příjemné vedlejší účinky. „Můžu potvrdit, že tenhle difuzér hrozně hezky voní a působí i na chlapy,“ říká modelka s lišáckým úsměvem.

VIDEO: Eliška Bučková o svatbě

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková: Signály ke svatbě nedávám. Vidíme se moc málo... David Turek, Aleš Brunclík

A jak přesně se tedy vánoční stres u jejích čivav projevuje? To už modelka neprozradila. V jednom z komentářů ale napsala, že jí jedna z nich počůrala nový koberec. Nezbývá než doufat, že Vánoce budou klidné a pohodové jak u Elišky, tak u jejích psích ratolestí.

 

Fotogalerie
49 fotografií