Když dámy touží zhubnout, jsou rády za každou radu, kterou ještě nevyzkoušely. Zvlášť, když si ji mohou spojit se známou tváří, nejlépe někoho, kdo své křivky pravidelně předvádí na přehlídkových molech. Ovšem je trochu paradox, když o hubnutí mluví někdo, kdo v minulosti bojoval s poruchou příjmu potravy.

To je ale právě případ Bučkové, která nyní na svých sociálních sítích propaguje přípravek určený ke spalování tuků. „Holky, pokud se snažíte zhubnout, bez pohybu to nejde, ale s tímto šikovným pomocníkem to jde lépe a rychleji“ vychvalovala produkt, jenže vzápětí naznačila, že ho vlastně sama nepoužívá. „Já hubnout nepotřebuji, ale vím, že skvěle funguje a kamarádky si jej také pochvalovaly,“ dodala u snímku Česká Miss 2008.

Ta si přitom před pár lety prošla peklem v podobě anorexie„ „Začala jsem hubnout v prosinci v roce 2012 a za měsíc a půl jsem měla dole dvanáct kilo,“ přiznala brunetka, která tehdy s výškou 180 centimetrů vážila jen 49 kilo. S vážnou nemocí, která může skončit i smrtí vyhladověním, se ale poprala a začala normálně jíst.

Přesto si dodnes občas vyslechne kritiku na téma, že je až příliš hubená a lezou jí kosti. To ale modelka vždy vysvětluje stavbou těla a také úhlem při focení a použitými zlepšovacími filtry. Tentokrát však u fotky na Instagramu, u níž radí s hubnutím, sklízí spíš jen chválu.

Možná, že ji fanoušci šetří kvůli nedávnému rozchodu s Jakubem Vágnerem (36), a nebo už začala Eliška raději nehezké komentáře mazat. Každopádně většina žen, která má za sebou anorexii, obvykle po svém uzdravení spíše radí, aby ostatní dámy tolik na svá kila nehleděly. Ovšem misska to pravděpodobně vidí trochu jinak. 

VIDEO: Staré trápení Elišky Bučkové: Jak to má s anorexií? Proč jí koukají kosti?

Video
Video se připravuje ...

Staré trápení Elišky Bučkové: Jak to má s anorexií? Proč jí koukají kosti? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
106 fotografií