Dohady spojující Vágnera s Langmannovou odstartovala zvláštní poznámka jejího manžela Ondřeje Novotného (40) v pořadu Michala Hrdličky (29) Česká ulička. „Jestli se potkáme, rybáři, tak jsi na facky. Bacha na mě!“ pohrozil Jakubovi.

Důvodem mělo být právě to, že syn Karla Vágnera(76) údajně na Renatu dotíral a usiloval o ni, ačkoliv je vdaná a on byl ještě donedávna zadaný s Bučkovou. Právě ta se nyní do věci vložila a za expartnera se v podstatě postavila.

Podle ní moderátor nováckého Robinsonova ostrova žárlí a podobně drsně domnělému sokovi vyhrožuje už zhruba rok. „Myslím si, že by si měla do svědomí sáhnout nejspíš Renata, pokud má potřebu tohle téma její manžel neustále vytahovat,“ neodpustila si ve vyjádření pro web Expres.cz Česká Miss 2008 rýpnutí do světlovlasé kolegyně.

„To tam asi bude něco v nepořádku,“ dodala ještě na adresu manželství Renaty, která stejnou soutěž krásy vyhrála už dva roky před ní. Jen by si možná měla dát pozor na pusu, aby si rivalku nepoštvala proti sobě a nerozpoutala tak válku modelek.

Koneckonců by jí Langmannová mohla vzápětí vmést do tváře, že zatímco ona letos oslavila 3. výročí od svatby, Eliška se naopak ještě veselky nedočkala. Kdysi byla sice zasnoubená s Václavem Noidem Bártou (38) a ostatně i se známým rybářem to donedávna vypadalo nadějně. Jenže nikdy to nedopadlo. 

Fotogalerie
58 fotografií