Kuriózní je, že paní Eva se s manželem o miminko snažili marně dlouhé roky. Oba dva vidí v narození dcery vánoční zázrak. „Když jsem tam ležela a ty bolesti byly skutečně nesnesitelné, v poslední vteřině jsem vykřikla: Doktore, asi ze mě něco leze! Jakkoli to může znít absurdně, opravdu jsme s manželem neměli ani na okamžik podezření, že bych mohla být těhotná,“ svěřila se paní Eva. Nakonec měl tak nejvíce práce tatínek, který během pár dní musel nakoupit a zařídit všechno, na co se jiné páry připravují devět měsíců.

Pochybnosti tchyně

Pár kilům navíc v posledních devíti měsících přičítala nedostatku pohybu. A když se jí trošku zvětšovalo bříško, přidala více aktivit. „Na kole jsem ujela klidně i 50 km za den. Necítila jsem pohyby, neměla jsem ranní nevolnosti, “ řekla paní Eva. „Vlastně jen tchyně asi týden před porodem utrousila, jestli náhodou nejsem v tom. Ale to byla spíš narážka na kila navíc,“ dodala paní Eva.

VIDEO: Kaitlyn Fullertonová se vracela s manželem z výletu, když se jí chtělo čůrat. Na záchodcích na benzince porodila syna.

Video
Video se připravuje ...

Kaitlyn Fullertonová se vracela s manželem z výletu, když se jí chtělo čůrat. Na záchodcích na benzince porodila syna. tiktok