Zaměstnancům firmy se nějakou dobu ztrácely věci a peníze. Podezírali uklízečku z externí firmy, nastražili proto batoh s naditou šrajtoflí. Žena se chytila. „V nestřeženém chvíli měla vyndat peněženku a vzít z ní hotovost šest tisíc korun. Ty si dala do kapsy a odešla,“ popsala policistka Eva Michalíková.

Vše sledoval šéf firmy s dalšími pracovníky doslova v přímém přenosu na kameře. Povedené uklízečce vzápětí jednatel oznámil, že se tentokrát v práci poněkud zdrží, než dorazí policie. Žena tvrdila, že žádné peníze nevzala, a skutečně se u ní nenašly…

Schovala je do…

Kam se tedy poděly, když kamerový záznam vyzněl jednoznačně a policisté uklízečku zadrželi. Rozuzlení bylo šokující.

Na služebně ženu čekala důkladná osobní prohlídka. Té se asi zalekla natolik, že raději »kápla božskou«. „Policistce sdělila, že peníze má ve vagíně. Stihla je tam schovat před příjezdem policistů,“ uvedla Eva Michalíková.

Video
Video se připravuje ...

Uklízečka ukradla v ostravské firmě šest tisíc, strčila si je do vagíny! PČR

Ukázalo se, že žena si podobnými krádežemi »přivydělávala« i v dalších firmách. Vyšetřována je sice na svobodě, ale jako recidivistce jí nyní hrozí až tři roky vězení.

Jak vypadá osobní prohlídka?

Osobní prohlídky začínají prohledáním všech kapes i podrážek bot a končívají svléknutím podezřelých až donaha. Policisté už mají zkušenosti s lecjakými skrýšemi.

„Jde také o to, aby osoby nezranily sebe nebo policisty. Nebezpečné jsou žiletky, injekční stříkačky, ale i propisky či sponky do vlasů. Po odložení oděvů prohledávané osoby dělají také dřep, aby se případně odhalily předměty ukryté v tělesných útrobách,“ popsala policistka Kristýna Šmídová z vítkovického oddělení. Právě tady by byla skrýš uklízečky odhalena. Při osobních prohlídkách kontrolují ženu pouze ženy a muže vždy jen muži.

Fotogalerie
5 fotografií