Když mamince začaly porodní bolesti, šlo to velmi rychle. Společně s nastávajícím tatínkem nasedli do taxíku a jeli rychle do brněnské porodnice. Cestou jim ale došlo, že dcerka chce na svět okamžitě. Zavolali proto záchranku a zastavili na čerpací stanici v brněnských Černovicích.

„Jsem hrdý taťka malé Rozálie, 2750g, 48 cm. Chtěl bych velice poděkovat všem záchranářům na místě a panu taxikáři se omlouvám za znečištěné zadní sedadlo,“ uvedl tatínek Vojtěch Žák. Blesku poslal fotku minutu po porodu.

 „Dispečink vyslal na místo lékaře a přímo v taxíku na čerpací stanici přišla na svět zdravá holčička za dohledu pyšného tatínka,“ uvedla mluvčí jihomoravské zdravotnické záchranné služby Michaela Bothová.

Rodiče s holčičku pak jeli do brněnské fakultní nemocnice na kontrolní vyšetření. „Můžu říci, že je dívka i maminka v pořádku,“ sdělil mluvčí Fakultní nemocnice Brno Pavel Žára.

VIDEO: Jak se žena mění v průběhu těhotenství ukazuje tohle krátké instruktážní video.

 

 

 

 

„Jsem hrdý taťka malé Rozálie, 2750g, 48 cm. Chtěl bych velice poděkovat všem záchranářům na místě a panu taxikáři se omlouvám za znečištěné zadníé sedadlo,“ uvedl tatínek Vojtěch Žák.