Každý červnový týden nabídne Audioteka na čtyři desítky titulů, každý z nich za jednotnou cenu 149 Kč. U některých audioknih tak ušetříte více než polovinu původní ceny. Kolekce příběhů za akční cenu se každý týden mění, a tak se vyplatí sledovat web Audioteky v průběhu celého měsíce.

Zábava pro celou rodinu

K mání bude široký výběr audioknih napříč žánry. Můžete se tak zaposlouchat do klasických detektivek a thrillerů v čele s Panem Mercedesem od Stephena Kinga, kterého bravurně namluvil Jan Kanyza. Třeba najdete konečně čas i pro světově proslulé fantasy tituly – například sérii Hraničářova učně od Johna Flanagana. Odpočinek vám zpříjemní vtipné povídky, zpět do reality zase vrátí faktografické nebo publicistické bestsellery.

Nechybí ani pohádky včetně klasických Hurvínkových příhod, Pipi Dlouhé punčochy nebo sbírky Nejkrásnější pohádky hezky pohromadě, v níž excelují Jiřina Bohdalová, Vlastimil Brodský a Karel Höger. Na své si přijdou i větší děti, které potěší například dobrodružný a humorný příběh Lapuťák a kapitán Adorabl od Dominika Landsmana.

K poslechu zakoupených titulů slouží aplikace Audioteka, která přináší řadu užitečných funkcí. Patří k nim zrychlování zvuku, posouvání příběhu po časové ose nebo podpora Apple Car Play i Android Auto. Loni navíc přibyla možnost ovládání přes hodinky Apple Watch nebo s podporou Alexa. Audioknihy lze stáhnout v mp3 formátu pro poslech offline.

Než si audioknihu pořídíte, můžete se předem přesvědčit, jestli vám její zpracování vyhovuje. U každého díla najdete ukázku zdarma.

Naše letní tipy

Z audioknih, které Audioteka nabídne za speciální cenu hned první červnový týden, nás zaujaly tyto:

Agatha Christie: Nultá hodina

Autor: Audioteka.cz

Gull’s Point, přímořské sídlo lady Tressilianové u rybářské vesnice, hostí na první pohled tak trochu zvláštní společnost. Ve stejnou dobu sem zamíří chráněnec zesnulého sira Tressiliana a slavný tenisový hráč Nevil Strange, jeho stávající i bývalá manželka. A pak také dva muži, kteří mají s oběma ženami nedořešené milostné vztahy. Poslechněte si napínavý příběh od královny detektivek s inspektorem Battlem v hlavní roli. Příběhem provází Zdeněk Kupka.

Stephen King: Pan Mercedes

Autor: Audioteka.cz

Kdo je v téhle hře kočka a kdo myš? Detektiv ve výslužbě Bill Hodges asi nikdy nezapomene na masakr před pracovaní agenturou, kdy maskovaný řidič v ukradeném Mercedesu úmyslně najel do fronty nezaměstnaných. Po letech mu přichází vychloubačný dopis, jehož pisatel se k vraždě přiznává. Bill se rozhodne případ znovu otevřít. Doufá, že tak zabrání ještě horšímu krveprolití... Ale netuší, co ho to bude stát. Příběhu, který vám nedá spát, propůjčili své hlasy Jan Kanyza a Kajetán Písařovic.

Tomáš Beránek: Jak sbalit ženu 2.0

Autor: Audioteka.cz

Audiokniha je rozšířenou verzí bestselleru Jak sbalit ženu. Nabízí praktická cvičení pro všechny, kdo usilují o ženu svých snů. Nejde přitom jen o pár „prověřených“ triků a hlášek. Jedinečnost příručky spočívá v tom, že vás nenechá na holičkách. Poradí, jakou cestou se vydat, máte-li nízké sebevědomí. Neopustí vás ve chvíli, kdy vás žena odmítne. A nezradí ani v okamžiku, kdy už od své vyvolené získáte první příslib, ale věci se jaksi zaseknou. Rady zazní v podání Borka Kapitančíka.

Více informací o nabídce i dalších titulech najdete na www.audioteka.cz.