Široká nabídka her vám dává možnost vybrat si zábavu, která je vám svým designem a obsahem nejbližší. Zahrát si můžete mimo jiné rychlé hry inspirované slavnými hudebními kapelami, komiksovými hrdiny, ale zkusit štěstí můžete například i na tradiční ruletě.

Prohlédněte si zde kompletní nabídku Sazka Her

Sazka Hry jsou ideálním odreagováním a příjemným zpestřením dne. Ať už si chcete odpočinout po práci nebo si třeba jen zkrátit čas v hromadné dopravě, na stránce Sazka.cz najdete plno příležitostí, jak se zabavit a současně získat zajímavé výhry. „Do budoucna rozšíříme naši nabídku o více tzv. dovednostních a znalostních her, u kterých záleží nejen na principu náhody, ale i na schopnostech, zručnosti nebo vědomostech každého hráče,“ vysvětluje Aleš Veselý, marketingový ředitel Sazky.

Možnost hrát až po kompletní registraci

Sazka jako jediná v České republice získala mezinárodní certifikát od Světové loterní asociace WLA o plnění přísných kritérií zodpovědného hraní. Online hry můžete hrát na počítači i mobilu pouze jako registrovaný zákazník. Následně je také potřeba nastavit si v hráčském účtu několik sebeomezujících bezpečnostních limitů.

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!