Prostory centra prošly v uplynulých měsících modernizací. Dceřiná společnost Pražské energetiky – PREměření, a. s., které má nabídku a realizaci služeb na starosti v centru připravilo pro zákazníky nové tepelné studio, kde se můžete poradit nejen o vytápění, ale i o ohřevu vody a klimatizaci, probrat možnosti chytrého řízení (nejen) domácnosti, nebo se informovat o fotovoltaických elektrárnách.

A nejen poradit, vše si můžete i objednat a nechat nainstalovat na klíč!

A pokud se zrovna na rekonstrukci nechytáte, můžete Centrum a služeb PRE navštívit třeba jen pro zajímavost a inspiraci. Najdete je v Jungmannově ulici 747/28 (palác TeTa), Praha 1, otevřeno je do pondělí do čtvrtka od 9.00 do18.00 a v pátek 9.00–12.00.

Autor: Pražská energetika, a.s.

Služby a spotřebiče na e-shopu? Ano!

Kdo nechce cestovat do centra města a raději nakupuje z pohodlí domova či kanceláře, může si nyní obstarat i takové spotřebiče, jako jsou bojlery na ohřev vody, elektrické vytápění, klimatizační jednotky a další podobné přístroje na internetu. Navíc i s balíčkem služeb obsahujícím montáž nových a odvoz a likvidaci starých spotřebičů. E-shop PRE, který nemá u nás obdoby, běží od července loňského roku a zájem o něj pravidelně roste.

Do e-shopu se dostanete buď přes domovskou stránku webu PREměření nebo přímo přes adresu https://eshop.premereni.cz.

V současné době zde najdete produkty z oblastí:

• Vytápění
• Ohřev vody
• Osvětlení
• PREmobilita
• Inteligentní řízení
• Elektroměry

Hlavním rysem nového e-shopu je především výrazná orientace na jednoduchost, prodej a potřeby zákazníků. Všechny nabízené produkty je tedy nyní možné zakoupit online a zaplatit kartou nebo bankovním převodem z pohodlí domova, což značně zvyšuje komfort obsluhy našich zákazníků. Osobní odběr s platbou v hotovosti nebo kartou na prodejně pražští energetici samozřejmě také zachovali.
E-shop PREměření je tak novým komunikačním a prodejním kanálem, který nachází stále větší oblibu u zákaznické veřejnosti.