Taxi se slevou 40% pro každého

I na Valentýna můžete využít slevu 40% a cestovat po Praze za cenu 16,90 Kč/km. Slevu si stačí vyžádat při objednání na dispečinku 14 014. Nepotřebujete žádný kupón nebo slevovou kartu a sleva není rovněž časově omezena.

Slevové akce často podléhají různým omezením. Například nemůžete využít slevu, kdykoliv chcete, nebo se jedná o jednorázové či omezené akce. Další nevýhodou je dlouhé čekání na přistavení vozu u společností, které nedisponují dostatečným počtem taxíků. U některých společností platíte rovněž storno poplatek při zrušení objednávky nebo je vyžadována minimální cena uskutečněné přepravy. Nic takového u AAA Taxi nenajdete.

Super rychlá objednávka mobilní aplikací

Potřebujete vyšší komfort nebo více prostoru? Pokud máte speciální požadavky na vůz nebo se vám nechce nikam volat, pak využijte rychlou a jednoduchou mobilní aplikaci AAA Taxi. Zvolíte si požadovaný typ vozu, způsob platby anebo výbavu vozu přímo prostřednictvím vašeho smartphonu. Aplikace je k dispozici zdarma v App Store a Google play. Mobilní aplikace AAA Taxi umožnuje super rychlou objednávku vozu kdykoliv a kdekoliv, a to bez nutnosti složité registrace a zadávání údajů o platební kartě.

Autor: AAA Taxi

Internet zdarma v každém voze

Během vaší cesty můžete využít výhody bezplatného připojení k internetu. Wi-Fi je součástí vybavení všech vozů AAA Taxi. Můžete si tak zasurfovat a třeba se podívat na aktuální nabídku podniků či akcí.

Víte, za kolik jedete

Orientační cenu vaší jízdy se vždy dozvíte předem na dispečinku 14 014 nebo si ji spočítáte webu www.aaataxi.cz či v mobilní aplikaci. Aktuální ceník taxislužby najdete na webových stránkách společnosti.

Garance nepředražené jízdy

S AAA Taxi máte garanci nepředražené jízdy. V případě oprávněné reklamace společnost vrací jízdné zpět v plné výši. Reklamace jsou řešeny do 3 pracovních dnů. Dispečink vám rovněž pomůže při dohledání zapomenutých osobních věcí ve vozidle taxi. Reklamace mohou být řešeny pouze v případě, že vůz je objednán některým ze způsobů přes dispečink AAA Taxi.

Autor: AAA Taxi

Možnosti objednání

  • Telefonicky na číslech 14 014 , 222 333 222, 729 331 133
  • Přes web www.aaataxi.cz
  • Prostřednictvím mobilní aplikace pro Android, iOS

Další informace naleznete na webových stránkách AAA Taxi.

Fotogalerie
5 fotografií