Lucie Levá už před čtyřmi lety bojovala s rakovinou střev, která ji překvapila v mladém věku. Po operacích jí zbylo zjizvené bříško a taky víra, že nemoc přeprala jednou provždy. Přesto se choroba objevila znovu, před třemi týdny proto v úzkostech podstoupila čtyřhodinovou operaci, při které přišla o část jater. Ani to ale nestačilo. Sotva se vzpamatovala z operace, dozvěděla se, že musí na záchytnou chemoterapii.

Lucie Levá podpořila kamarádku Aničku Slováčkovou, která také opět bojuje s rakovinou.
Autor: Instagram

„Byla jsem u onkologa a zjistila jsem, že mě bude čekat šest měsíců chemoterapie. Šest měsíců léčby jsem fakt nečekala,“ svěřila se Lucie svým fanouškům na instagramu.

A posteskla si také, že kvůli léčbě přijde o vlasy… Právě ztráta vlasů je pro ženy, které léčbou procházejí, velmi citlivá. I v takové chvíli ale dokáže Lucie Levá žertovat. „Kdyby někdo postrádal paruku, tak ji beru,“ napsala fanouškům. A její podporovatelé ji v tom rozhodně nenechali. „Luci moje, myslím na Tebe. Vlasy nevlasy, hlavně ať je Ti dobře. Jsi mladá krásná holka. Život máš před sebou. Věřím v brzké lepší příští, milá moje,“ vzkázala jí i zpěvačka a herečka Dáša Zázvůrková (42).

Lucie teď sbírá energii na další nepříjemné chvíle v nemocnici, kam nastupuje už v pondělí. „Jsem na to připravená? Přijde mi, že vůbec…Ale vím, že v pondělí přijdu a řeknu: Tak jdeme na to,“ dodala bojovně a všem vzkazuje: „Choďte na kontroly a buďte zdraví.“

 

Video
Video se připravuje ...

Michaela Kuklová 3 roky po rakovině prsu: Léky mají vedlejší účinky! Markéta Reinischová

Fotogalerie
41 fotografií