Tekken 7 se dočkal už druhého season passu, který přináší další dodatečné postavy do ringu. Jde o následující bojovníky: Anna Williams, Lei Wulong, Craig Marduk, Armor King, Julia Chan, Negan. Jak fandové Tekkena moc dobře vědí, jde o samé staré známé z předcházejících dílů + psychopata z The Walking Dead.

Hratelnost a videoherní podoba byla odhalena na světovém progaming turnaji Tekken World Tour Finals. Tvůrci z Bandai Namco Entertainment si připravili příběhově laděný trailer, který nabízí přepracovanou nechvalně proslulou scénu smrti Glena Rheeho a Abrahama Forda, které Negan brutálně umlátil baseballovou pálkou Lucille. V Tekkenovi 7 jde samozřejmě o přístupnější verzi.

Jak totiž fandové série Tekken moc dobře vědí, neteče v ní krev a bojovníci nemají viditelná zranění. To je přesně opak toho, co diváci pravidelně vídají na televizních obrazovkách. The Walking Dead je explicitně násilný a krvavý seriál. Negan však vypadá s Lucille ve hře dobře a stylově. Určitě i proto, že ho dabuje Jeffrey Dean Morgan.

Fotogalerie
56 fotografií