(Pozor, spoilery). Jak nám bylo v epizodě Stradivarius vysvětleno, Maggie nezemřela. Opustila však svůj domov v Hilltopu i se synem Hershelem. V současnosti pomáhá vybudovat novou komunitu neznámo kde. Vedením Hilltopu pověřila Ježíše, který z toho však není příliš nadšený, a spousta povinností padá na Taru.

Dozvěděli jsme se také, že Daryl se usídlil u osudného mostu, kde naposledy viděl živého Ricka Grimese. Nikdy však nenašel jeho tělo a nepřestal po něm pátrat ani po dlouhých šesti letech. Když dorazí do Hilltopu, zjistí, že Rosita je zraněna a Eugene je nezvěstný. Proč? Jak už odhalila minulá epizoda, v seriálu se objevily „mluvící zombie“, které je pronásledovaly.

Fandové komiksu, který je předlohou stejnojmenného seriálu, však moc dobře vědí, že nejde o nemrtvé. Jde o skupinu lidí, kteří si říkají Šeptači. Zombie stáhli z kůže, kterou si navlékli na sebe, aby je chodci mezi sebou nepoznali. Dokážou se pohybovat nepozorovaně i v jejich stádech a ovlivňovat směr, kudy se vydají.

Kvůli tomu jsou proto tak moc nebezpeční. Mezi sebou se mezi nemrtvými domlouvají šepotem, aby nebyli odhaleni. Jak upoutávka na následující epizodu odhalila, Šeptačů se naplno dočkáme už příští týden. Vzhledem k tomu, že půjde o poslední díl první poloviny série před vysílací pauzou, můžeme očekávat, že hrdinové budou umírat.

Fotogalerie
67 fotografií