Judith si to u Michonne pořádně zavařila. Do Alexandrie totiž přivedla skupinku přeživších, což má každý zakázáno. Judith je však dobrák od kosti. Jak šestá epizoda deváté série Who Are You Now? odhalila, umí se o sebe postarat. Je po zuby ozbrojená a evidentně se jí po zmizení otce dostalo od Michonne, která se stala její matkou, pořádné výchovy.

Fandy překvapil její vztah k Neganovi, jednomu z nejslavnějších padouchů seriálu založeném na stejnojmenném komiksu. Negan, který je za své hrůzné činy uvězněn v base, totiž převzal roli jejího strýčka. Judith za ním chodí s domácími úkoly. Negan, který rozehrává svou vlastní hru, však má pro Judith více moudrostí než jenom ohledně matematiky. Co má za lubem?

Nejnovější epizoda seriálu ale neodhalila jenom časový posun. Ukázala, jak Carol dokáže rozpálit pořádný táborák, a představila obávané nepřátele z komiksu – Šeptače. Jde o skupinu lidí, která stáhla zombie z kůže, oblékla si ji na sebe a dokáže se tak nepozorovaně pohybovat mezi nemrtvými. Dokonce dokáže nasměrovat velké stádo směrem, kterým chce. Musí být však potichu, aby nevzbudili pozornost, odtud jejich název.

Pokud jste seriál přestali sledovat, možná vás zajímá, jak je to s otcovstvím Judith. Rickova manželka Lori se totiž před svou smrti spustila s jeho nejlepším kamarádem Shanem. Toho Rick v druhé sérii zabil, protože se stal agresivním a postavil se proti němu. Shane je však opravdu biologickým otcem Judith, kterou vzal Rick za svoji. Láska je někdy silnější než genetika.

Fotogalerie
24 fotografií