Během luxusního pobytu u severoitalského Komského jezera můžete zažít  přepychovou noc, jako byste byli jedním z členů rodiny Gucci. Kromě luxusního oblečení si užijete nádherný výhled a vznešenost italské vily.

Sídlo známé jako Villa Balbiano bylo ve filmu zobrazeno jako domov patriarchy Alda Gucciho, kterého hrál Al Pacino. Ve filmu si zahrála také Lady Gaga jako Patrizia Reggiani nebo Adam Driver jako Maurizio Gucci. Ve skutečnosti vila pochází z konce 16. století. Jejím nejslavnějším majitelem byl kardinál Angelo Maria Durini, který na panství v 18. století úřadoval a hostil zde mnohé členy římskokatolické církve a příslušníky vyšší společnosti.

K vile patří rozsáhlá zahrada, která byla oceněna britskou Společností zahradních designérů, venkovní bazén, soukromé molo a loděnice. Interiér je vybaven „nejkvalitnějším uměním a nábytkem z minulých století“, jak je uvedeno u inzerátu. Součástí jsou i fresky ze 17. století, které namalovali bratři Recchiové a Agostino Silva. V hlavním paláci je šest apartmánů s bohatými mramorovými koupelnami.

Villu Balbiano lze rezervovat od pondělí 6. prosince od 12 hodin. Má to však háček. K dispozici je pouze jedno volné místo na pobyt na jednu noc pro dvě osoby, který se uskuteční 30. března 2022 a bude stát v přepočtu za 25 000 korun. Podívejte se na nabídku zde.

Video
Video se připravuje ...

Klan Gucci (House of Gucci) je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu. Tři desetiletí rodinné historie, v níž nechybí láska, zrada, dekadence, pomsta ani vražda, skládají dohromady mozaiku toho, co všechno s sebou nese slavná značka. Forum Film CZ

Fotogalerie
30 fotografií